Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio otkaz

Mladen Krstajić više nije izbornik srpske reprezentacije

mladen krstajić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
13.06.2019.
u 17:16

Poraz od Ukrajine (0:5) u kvalifikacijama za EP bila je kap koja je prelila čašu strpljenja u Savezu koji ne žele ništa prepustiti slučaju

Nogometni savez Srbije na današnjoj je sjednici razriješio dužnosti dosadašnjeg izbornika Mladena Krstajića. Savez će novog izbornika srpske reprezentacije izabrati do 10. srpnja.

Poraz od Ukrajine (0:5) u kvalifikacijama za EP bila je kap koja je prelila čašu strpljenja u Savezu koji ne žele ništa prepustiti slučaju.

Kao Krstajićeva moguća zamjena zadnjih se dana spominjao bivši izbornik Crne Gore Ljubiša Tumbaković, ali dogovor nije postignut. 

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Beskucnik
09:18 14.06.2019.

Sreca nasa da nije Sdp Na vlasti A Jovanovic (mocvara) predsjednik Hns vec bi ga cekao Dalicev posao

KA
kalimera
17:31 13.06.2019.

Srbijanska reprezentacija,ne srpska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije