Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To smo mi!

Relevantni, utjecajni i inovativni 
– uvijek 
na strani čitatelja

milenijska
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/2
01.07.2014.
u 07:57

U ovih više od pola stoljeća, njegujući kvalitetno i relevantno novinarstvo, redakcija se uspješno nosila sa svim tehnološkim promjenama i profesionalnim izazovima

Pedeset peti rođendan Večernjeg lista velik je događaj ne samo za nas večernjakovce, nego i za cijelu medijsku industriju u Hrvatskoj. Večernji list danas su najstabilnije i najrelevantnije dnevne novine u Hrvatskoj, koje uspješno posluju na svim platformama. Tajna uspjeha u posebnom je odnosu koji smo izgradili sa svojim čitateljima. Ne podilazeći im, ali istodobno poštujući njihove zahtjeve, Večernji list bio je i ostao njihov zastupnik u odnosu na društvene i političke elite.

U ovih više od pola stoljeća, njegujući kvalitetno i relevantno novinarstvo, redakcija se uspješno nosila sa svim tehnološkim promjenama i profesionalnim izazovima.

Današnji ciljevi, kad je u pitanju tiskano izdanje, istovjetni su onima koje su zacrtali naši prethodnici u drugoj polovici prošlog stoljeća; relevantne nacionalne novine koje posebnu pozornost usmjeravaju na život Zagreba i Zagrepčana.

Večernji list posebno je ponosan na svoje internetsko izdanje koje se među prvima pojavilo na hrvatskoj medijskoj sceni. U proteklih petnaest godina vecernji.hr bio je i ostao predvodnik u tehnološkim te profesionalnim inovacijama istodobno njegujući vjerodostojno novinarstvo.

Svojim čitateljima i generacijama novinara, urednika, fotoreportera, grafičara, lektora te ostalih suradnika, bez čijeg doprinosa Večernji ne bi bio ono što je danas, želimo sretan rođendan.

Dražen Klarić, direktor sadržaja

Mario Vrgoč, član uprave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije