Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOFIA VERGARA – IKONA LJEPOTE I SEKSEPILA

Vatrena Kolumbijka otkrila svoj recept za mladolik i seksi izgled

sofia vergara
Foto: Press Association/Pixsell
22.01.2016.
u 08:00

Najplaćenija TV-glumica na svijetu studirala je stomatologiju, a završila u šoubiznisu kao vrsna komičarka te moderna ikona ljepote i seksepila

Sofia Vergara, najplaćenija televizijska glumica na svijetu, otvoreno govori o tome da su joj put do slave olakšale njezine bujne obline na kojima joj mnogi zavide. Naime, nakon što ju je još prije završetka srednje škole na plaži zapazio modni fotograf, obasuli su je ponudama za manekenstvo i snimanje reklama.

– Ja sam vatrena Kolumbijka koja zna da seksepil nema veze samo s izgledom nego prije svega sa samouvjerenim stavom. Želite li biti privlačni i uspješni, ponašajte se kao da uvijek dobivate ono što želite – ističe Sofia.

OBOŽAVAM SLATKO

– Ne mogu bez slatkog, obožavam kolače i čokoladu. No, inače se nastojim pravilno hraniti i pijem puno vode, a u kavi uživam tako da po tradicionalnom kolumbijskom običaju ujutro pijem pravu, crnu kavu bez mlijeka i šećera. Vježbam svaki dan, bilo da je to pilates, joga, ples, trčanje ili vožnja biciklom. Jako rano ustajem, kako ne bih imala izgovor da izbjegnem vježbanje.

POTREBNO JE ULOŽITI PUNO TRUDA KAKO BI IZGLEDALA ZANOSNO

Bez maskare su mi trepavice potpuno svijetle, a imam i vrlo svijetlu kožu – otkriva glumica dodajući da se obožava šminkati i “packati” kremama. – Ja sam Latinoamerikanka, sređujem se bez obzira na sve. Radim to automatski; istuširam se, isfeniram i našminkam. Za mene je to kao jutarnje brijanje kod muškaraca.

Krajem 2014. godine zaručila za svog sadašnjeg supruga, glumca Joea Manganiella. Proglašeni su najljepšim parom hollywoodskog crvenog tepiha, a njihova veza okrunjena je brakom na spektakularnom vjenčanju na Floridi u studenome prošle godine, koje su pomno pratili i hrvatski mediji, prozvavši Sofiju Vergaru “hrvatskom snahom” zato što majka Joea Manganiella vuče korijene s otoka Brača.

Više o ovoj zanosnoj Latini pročitajte u magazinu Moje zdravlje koji izlazi sutra, 23. siječnja, za samo 5 kuna uz Večernji list. Ne propustite ni teme poput sve veće popularnosti online osobnih trenera, trajnog make-upa i njegovih prednosti i nedostataka, slasnih, a zdravih recepata za najslađe čokoladne užitke bez grižnje savjesti i još mnogo toga. Uz magazin, u paketu s Večernjim listom, knjiga Najbolje dijete svijeta na dar. Požurite, količine su ograničene!

Ključne riječi

Komentara 8

CR
crohumans
15:30 22.01.2016.

Kad progovori sve pada u vodu ! Govori kao da se krevelji

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:50 22.01.2016.

Vedrog je duha, pametna, izgleda i dobrog srca! To ozračje širi oko sebe i u kombinaciji s dobrim izgledom stvarno je lijepa i privlačna žena.

JO
Jole1958
09:07 23.01.2016.

Izrazito odbojan glas, ni T od talenta za glumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije