Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO SLAVI 70. ROĐENDAN

Sir Elton John: Suprug David i ja smo divni roditelji, no nemamo namjeru proširiti obitelj

Elton John
Foto: Reuters
1/4
13.03.2017.
u 17:09

- Volim ih svakog dana sve više, i biti otac je za mene postala najvažnija činjenica u životu - kazao je John

U životu je imao dosta problema s drogom i alkoholom, no sve se promijenilo kad je postao otac. Jedan od najvećih pop-rock pjevača svih vremena Sir Elton John, za 12 dana proslavit će 70. rođendan, a kako je rekao ze express.co.uk, djeca su od njega napravila bolju osobu. Ponosni tata ima dva sina - šestgodišnjeg Zacharyja i četverogodišnjeg Elijaha.

- Volim ih svakog dana sve više, i biti otac je za mene postala najvažnija činjenica u životu - kazao je John i dodao kako mu je drago što njegov suprug David Furnish (54) shvaća da mu više nije najvažnija osoba u životu.

- David je divan otac. Ne smeta mu što je na drugom mjestu. Imam obitelj kakvu samo mogu poželjeti - kazao je John i dodao kako suprug i on ne namjeravaju proširiti obitelj. Inače, sinove su im rodile surogat majke.

Sir Elton John za 70. rođendan planira veliku svečanost, na koju će doći brojni njegovi prijatelji iz svijeta slavnih kao što su Victoria i David Beckham, Tom Ford, te Lady Gaga koja je kuma njegovim sinovima. Upravo će Gaga uz Eltona i pjevati na svečanosti.

>>Elton John želi zagrliti Jay-Z-ja jer podržava istospolne brakove

 

Ključne riječi

Komentara 4

FO
fora245
19:10 13.03.2017.

nece prosirivati obitelj jer gospoda Elton se nemoze brinuti o vise djece 3 bi joj bilo previse ipak je jadna u godinama a evo ipak rodila u poznim godinama

Avatar arhaika
arhaika
22:16 13.03.2017.

hmm. a sto je s pravom djeteta da zna tko mu je majka tj od koga nosi polovicu genetskog materijala.

AL
Alkana
22:23 13.03.2017.

Ponosni otac???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije