Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi najpoznatijeg holivudskog para

Cure detalji oko razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta

brad pitt
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji.hr
20.09.2016.
u 17:00

Par se vjenčao 2014. godine i imaju šestero djece

Angelina Jolie se razvodi od svog supruga Brada Pitta. Brojni svjetski mediji objavili su da je Angelina podnijela zahtjev za razvod. Kao razlog navela je nepomirljive razlike u karakteru, javio je TMZ. Angelina traži skrbništvo nad njihovo šestero djece. Angelina, kako javljaju mediji već dugo vremena nije zadovoljna kako Brad odgaja djecu, ona je naime vrlo uzrujana njegovim metodama. Angelina je od suda tražila da se Bradu odobre samo posjete. Glumica navodno neće tražiti nikakav novac, a navela je da ne žive zajedno od 15. rujna. 

Prema pisanju TMZ-a glumica nije mogla podnijeti to što je Brad navodno stalno bio pijan i napušen te je često imao izljeve bijesa. Angelina je uvjerena da to šteti djeci. TMZ navodi da se ne radi o trećoj osobi.

No, počele su se javljati sumnje u to koji je pravi razlog njihovog razvoda, pa neki mediji pišu i o navodnoj Bradovoj nevjeri. Angelina ga je navodno uhvatila s glumicom Marion Cotillard, i to uz pomoć privatnog detektiva. No, zasad su to samo glasine.

Angelina traži da se poštuje privatnost obitelji

Angelina je putem svojeg odvjetnika zamolila za se poštuje privatnost obitelji. "Ova odluka je donesena zbog zdravlja obitelji. Ona neće komentirati i traži da se ovoga puta poštuje privatnost obitelji", rekao je njezin odvjetnik Robert Offer

Brad Pitt je dao i izjavu o ovom događaju i poručio: "Ja sam jako tužan, ali ono što je najvažnije je dobrobit naše djece. Molimo novinare da im daju prostor kakav zaslužuju u ovim teškim vremenima"

Par se, podsjetimo, vjenčao u kolovozu 2014. godine, a njihova veza traje od 2004. godine. 

Već se pisalo da se razvode

O razvodu najpoznatijeg celebrity para na svijetu već se pisalo u više navrata. Tako su američki mediji u kolovozu ove godine pokrenuli priču da je Angelina navodno poludjela kad je čula da je Brad Pitt ponovo uspostavio kontakt sa svojom bivšom suprugom Jennifer Aniston.Pitt je kontaktirao s Jennifer nakon što joj je preminula majka. Pitao ju je kako se osjeća, a Angelina je taj razgovor shvatila kao izdaju i optužila je Brada za nevjeru i zabijanje noža u leđa. Dogodilo se to u vrijeme kada je Angelini dijagnosticirana anoreksija i kada joj je težina pala na samo 36 kilograma.

No, ovoga puta čini se da je kraju ljubavi para upravo presudio Bradov odnos s djecom. Posljednji su put u javnosti i to zajedno viđeni u srpnju, kad su blizance Knoxa i Viviane izveli na rođendanski doručak.

> > Angelina optužila Brada za izdaju i prevaru s Aniston

Ključne riječi

Komentara 20

KR
kruti91
17:17 20.09.2016.

e sad mogu mirno spavat

UF
ufrm
17:11 20.09.2016.

Drogirana i anoreksicna femme fatale cudno kako neki ljudi uspiju u zivotu ....

DA
dada25
18:56 20.09.2016.

Vezano za članak o Hasanbegoviću, Plenkoviću i ekstremizmu- Večernji list je jedno ogromno lažljivo smeće. Pogledajte malo što vam korisnici pišu ispod. Stoko jedna odvratna, tu vam pišem da lakše vidite. Prenosite laži i onda još demantije izrezujete kako vam paše. Banirajte me kret.eni jedni, gadite mi se, al sam očito mazohist pa dolazim opet čitati vaše bljuvotine i isprdke. Sramota ste za novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije