Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se, šuška...

Prekinuli zbog Ronaldove majke?

irina ronaldo
Foto: Instagram
1/2
16.01.2015.
u 21:58

Dok je Christiano je majci spremao rođendanski tulum iznenađenja, ostao je sam iznenađen odlukom svoje djevojke da ne dođe na rođendan buduće svekrve.

Još uvijek se ne stišavaju medijska nagađanja oko prekida Irine Shayk i Ronalda

Prema pisanju portugalskog lista Correio da Manha njihovoj ljubavi presudila je žestoka svađa oko nogometaševe majke Marije Dolores. Ronaldo je navodno Irinu ostavio jer ona nije htjela doći u njegovu rodnu Madeiru na proslavu rođendana njegove majke. Dok je Christiano je majci spremao rođendanski tulum iznenađenja, ostao je sam iznenađen odlukom svoje djevojke da ne dođe na rođendan buduće svekrve.

– Cristiano je htio iznenaditi svoju majku, a budući da je proveo Božić s Irinom u Dubaiju, planirao je biti s mamom za njezin rođendan, no Irina nije htjela ići. Jako su se posvađali. Novu godinu proveo je sam sa svojim sinom. Irina je pričala loše stvari o Dolores, a Ronaldo je zauzeo majčinu stranu. To je bila kap koja je prelila čašu- potvrdio je izvor za Daily Mail i dodao kako njihov odnos ne funkcionira već nekoliko mjeseci.

Pozadina lošeg odnosa između Irine i Dolores navodno leži u tome što Ronaldova majka misli da Irina ne bi bila dobra majka Ronaldovom sinu.

– Dolores smatra da Irina nije dobra za ulogu majke Ronaldovom sinu. Ona je htjela da Ronaldo uz sebe ima osobu koja će u budućnosti biti dobra majka Cristianu Jr., a to nije bio Irinin prioritet – otkrio je isti izvor.

>>Jesu li Irina i Ronaldo zajedno ili nisu? Oglasio se glasnogovornik ruske manekenke

>>Slavnu manekenku obasuli ružama za 29. rođendan

Ključne riječi

Komentara 3

OP
openheimer2
22:29 16.01.2015.

to roni spucaj ju kopačkom da odleti natrag u Čečeniju to faco

MI
mismis
00:45 17.01.2015.

meni ona njemu nikak nije odgovarala. ne znam zakaj. zanska intuicija? hahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije