Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje ima dima...

Jesu li Irina i Ronaldo zajedno ili nisu? Oglasio se glasnogovornik ruske manekenke

Irina Shayk i Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
14.01.2015.
u 21:28

Svjetski mediji raspisali su se o prekidu nogometaša i manekenke nakon dodjele Zlatne lopte. Šuškanja su se još više rasplamsala kada je Irina Ronalda maknula s Twittera. Sada njihovi glasnogovornici prekid opovrgavaju.

Strani mediji raspisali su se o prekidu Cristiana Ronalda i ruske manekenke Irine Shayk.

Par je vezu započeo 2010. godine kada su zajedno radili na Armanijevoj kampanji. Nerazdvojni su otad, no u zadnje vrijeme ih se uopće ne može vidjeti zajedno. Čuđenje je izazvala činjenica da Irina ove godine nije pratila Ronalda na dodjeli Zlatne lopte, gdje je proglašen najboljim nogometašem na svijetu po treći put.

Dosad ga je uvijek vjerno pratila, a on joj se zahvaljivao u svojim govorima. Ovog puta, zahvala lijepoj Ruskinji je izostala, piše 101 Great Goals. Osim toga, Irina je bez njega proslavila rođendan, a trenutno na Instagramu objavljuje samotne fotografije s odmora.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Slavnog nogometaša Irina je prestala pratiti i na Twitteru što je potaknulo još veća šuškanja o prekidu. Ipak, osoba zadužena za odnose s javnošću za Goal.com je potvrdila kako u pozadini Irinina nedolaska na dodjelu Zlatne lopte nije prekid jednog od najljepših parova na svijetu.

-'Ballon d'Or se nije uklapao u njezin raspored, imala je poslovnih obaveza. Nemamo više komentara'- priopćio je glasnogovornik manekenke.

>>Slavnu manekenku obasuli ružama za 29. rođendan

>>Irina Shayk umalo pobjesnila zbog šale o Ronaldovoj depilaciji

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
12:20 14.01.2015.

...a ko je to nju onda slikao na 'usamljenoj' plažici ako nije CR7???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije