Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOSTAVLJAO IH GODINAMA

Popularni pjevač dobio zabranu prilaska bivšoj supruzi, sinu, ali i punici!

Paula Patton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
27.01.2017.
u 10:26

Paula je zatražila zabranu prilaska jer je pjevač, najpoznatiji po hitu "Blurred Lines", godinama psihički zlostavljao svog šestogodišnjeg sina.

Robin Thicke nekoliko je puta bio nasilan prema bivšoj supruzi Pauli Patton i sinu Julianu, pa mu je sudac dosudio zabranu prilaska. Rezultat je to  parnice i borbe za skrbništvo poznatog pjevača i bivše supruge, objavio je TMZ.

Paula je zatražila zabranu prilaska jer je pjevač, najpoznatiji po hitu "Blurred Lines", godinama psihički zlostavljao svog šestogodišnjeg sina. Zbog toga ne smije prići na 100 metara Pauli, Julianu, ali ni punici Joyce.

Pjevačev odvjetnik kazao je kako će podignuti protutužbu protiv Paule zbog emocionalnog zlostavljanja.

>>Robin Thicke nakon svega zatražio pomoć od bivše supruge

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:54 27.01.2017.

A tko je taj? Nikad čuo.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
15:30 29.01.2017.

A sirota Paula je šutjela i trpila sve dok ju nije prevario, e onda se sjetila da ih je sve zlostavljao. Osveta prevarene žene. Optužila ga je i da se drogira, pa je on pristao na sučev zahtjev za testiranje na droge, ali ona zato nije - malo se preračunala....

Avatar wakanda
wakanda
12:09 27.01.2017.

ukradeni hit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije