Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loš posao

Nikolinu Pišek prevarili u poslu s posteljinama koje je dizajnirala

nikolina pišek
pixsell
24.06.2012.
u 14:00

Voditeljica je ispričala da je u sporu s proizvođačima koji su njezin proizvod prodali na inozemno tržište a da ona u tome nije sudjelovala, rekla nam je ponešto i o botoksu i odlasku na Ibizu, ali i o odnosu s bivšim dečkom

Ljeto je počelo visokim temperaturama, a najbolji način da se ona još malo podigne je razgovor s lijepom voditeljicom Nikolinom Pišek. Otkrila nam je da ovo ljeto ide na Hvar, malo u Dubrovnik, nekoliko dana na Pag, a kao šećer na kraju s većim društvom na partijanje na Ibizu.

 

Boksom protiv celulita

Za ljetno skidanje u kupaći kostim spremna je jer redovito ide u teretanu, boksa i trči, pa nema ni celulita. A iako je poznato da joj estetske operacije nisu strane, ima jedna operacija koje se užasava.

– Imam dioptriju oko -6 i velikih problema s vidom. Često lećama inficiram oči i navučem konjunktivitis, a kada skinem leće gotovo ništa ne vidim. Što i nije loše jer mi je tada život ljepši! – našalila se i nastavila:

– Ali užasno se bojim laserske operacije očiju. Na nju bih pristala samo da mi se osigura opća anestezija.

No, s druge strane, od eksperimentiranja s botoksom ne strahuje.

– Nisam ga nikada koristila, ali je istina da sam pokušala nagovoriti liječnika dr. Sinišu Glumičića da mi ga ubrizga. Odbio me rekavši da za tim još nema potrebe i da se ne guram tamo gdje mi nije mjesto – kaže zgodna 39-godišnjakinja.

Prije dvije godine Nikolina, po struci dizajnerica, vratila se primarnom zanimanju i u suradnji s Tekstilnim kombinatom Zagreb dizajnirala posteljinu sa svojim potpisom. No posao, otkriva, nije slavno završio.

– Ajmo reći da sam tom suradnjom doživjela dosta neugodnu situaciju od proizvođača, tako da se još sporim s njima. Naime, ta posteljina prodana je na inozemno tržište a da ja u tome nisam participirala – kaže Nikolina.

Je li jednako neslavno završila i njezina jednogodišnja veza sa srpskim poduzetnikom Matijom Čorkovićem, s kojim je, pisalo se, na korak do prekida, nije htjela komentirati. A o glasnom šuškanju da je u zadnje vrijeme opet u sve boljim odnosima s bivšim dečkom, roniocem Kristijanom Curavićem, s kojim je bila tri i pol godine u vezi, kaže:
 

Čujemo se i to je sve

– U korektnom smo odnosu i možemo najnormalnije porazgovarati jer od našeg sporazumnog prekida prošlo je već dosta vremena. Ne mogu reći da se čujemo redovito, ali čujemo se.

Tetovaže

- Kada sam na leđima tetovirala slova imena svoje 15-godišnje kćeri Hane, rekla mi je da sam djetinjasta. Bez obzira na njezine kritike, planiram novu tetovažu, moram samo dogovoriti termin. Dat ću ispisati meni važan stih iz Biblije, ali prevest ću ga tako da ga nitko neće moći iščitati - kazala je Nikolina.

Ključne riječi

Komentara 20

SN
snovakor
18:18 24.06.2012.

Neka uči, to je Hrvatska, to su poslovne vode ! Na greškama se uči !!

MA
Maniac
07:43 25.06.2012.

Ona je "dizajnirala" nesto ? Ma mogu mislit !

MO
mojavisost
14:40 24.06.2012.

Kiki otpuši Pišekicu!! Nemoj nasjest ponovo na plastiku! Neka ide u Srbiju i ostane kod svog gedzovana..Nije zasluzila bolje od Severine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije