Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi anđelice

Ni oni se nisu mogli odlučiti koja je bolja. Stoga je objema pripala iznimna čast

adriana lima
Foto: Instagram
1/8
03.11.2014.
u 19:28

Adriana Lima i Alessandra Ambrosio prošetat će dva Fantasy grudnjaka po prvi put u 19-godišnjoj povijesti brenda Victoria's Secret

Nisu se mogli odlučiti kojoj bi "anđelici" dali da nosi njihov poznati luksuzni Fantasy Bra izrađen od dragulja, rubina i safira, stoga je poznata modna marka Victoria's Secret ove godine izradila – dva.

Tako će po prvi put u 19-godišnjoj povijesti brenda dva Fantasy grudnjaka prošetati crvenim tepihom, a čast da ih nose pripala je 32-godišnjoj Adriani Limi i 33-godišnjoj Alessandri Ambrosio.

Svaki set vrijedi dva milijuna dolara, a drago kamenje povezano je 18-karatnim zlatom i za njihovu izradu bilo je potrebno 1380 radnih sati.

U odnosu na prethodnike, radi se o "jeftinijim" verzijama jer je prošle godine Candice Swanepoel nosila set vrijedan čak 10 milijuna dolara. No, najskuplji je nosila Gisele Bundchen, i to 2000. godine, kada je u grudnjak bio ugrađen rubin vrijedan 15 milijuna dolara.

>>Sve što niste znali o donjem rublju Victoria`s Secret i najpoznatijim anđelicama

>>Candice Swanepoel nosi 10 milijuna dolara vrijedan grudnjak

>>Pobuna kupaca: Evo vam srednji prst jer nas tjerate da se osjećamo loše

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:29 04.11.2014.

Evo, nakon visestrukih kritika na "Victorias secret" I bojkotiranaj njihovih proizvoda tu u Americi slave ih Hratske noine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije