Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bliski prijatelji

Macaulay Culkin među stotinu gostiju na vjenčanju N. Portman

Macaulay Culkin
Pixsell
06.08.2012.
u 10:40

– Natalie i Macaulay prijatelji su već godinama – otkrio je blizak izvor. Oboje su počeli glumiti kao djeca. U veljači su viđeni kako se druže, a Culkin se igrao s Natalinim 13-mjesečnim sinom Alephom

Nedavno se pisalo da je Macaulay Culkin već godinu i pol ovisan o heroinu te da je spao na svega 47 kilograma, no 31-godišnji glumac u dovoljno je dobrom stanju da nazoči vjenčanju prijateljice Natalie Portman.

Nekadašnja dječja zvijezda bila je među stotinu uzvanika na vjenčanju svoje vršnjakinje koja se prekjučer udala za plesnog koreografa Benjamina Millepieda u privatnoj rezidenciji u Big Suru u Kaliforniji.

– Natalie i Macaulay prijatelji su već godinama – otkrio je blizak izvor. Oboje su počeli glumiti kao djeca. U veljači su viđeni kako se druže, a Culkin se igrao s Natalinim 13-mjesečnim sinom Alephom.

Culkin je osam godina bio u vezi s Natalinom kolegicom iz filma "Crni labud" Milom Kunis. Prekinuli su krajem 2010. godine.

Svadbenom slavlju oskarovke i koreografa navodno je nazočila i Ivanka Trump.

Komentara 2

Avatar flegmatik
flegmatik
11:07 06.08.2012.

Uopce ne izgleda kao da ima 47 kilograma. Ja bih mu dao bar 50.

Avatar drug tito
drug tito
11:14 06.08.2012.

47,5 kilograma, najviše 47,8...a ako je krkao janjetinu na svadbi možda dogura do utorka na 48 kila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije