Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA I LUCIJA ZANINOVIĆ

Imamo isti ukus, ali nikad nismo htjele istog dečka

Ana i Lucija Zaninović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
07.03.2017.
u 08:31

Tekvondašice dijele tugu i radost, zajedno smišljaju i izgled vjenčanice koju će kreirati dizajner Jurica Pirić, a Lucija će je nositi u svibnju

Da imamo najbolje i najsimpatičnije tekvondašice, zna cijela Hrvatska i zdušno navija za Anu i Luciju Zaninović na svim natjecanjima na kojima sudjeluju, a iznimka nisu bile ni prošlog ljeta održane Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

– Igre su bile odlično organizirane. Plašili su nas da možda neće biti tako i da u tom brazilskom gradu nisu dorasli situaciji, ali zaista nismo osjetile da je išta nedostajalo. No Olimpijske igre u Riju nećemo pamtiti po rezultatu jer smo njime razočarane, ali ostavile smo to iza sebe i ne volimo govoriti o prošlosti. Sportaš uvijek treba gledati naprijed – kaže 29-godišnja Lucija. Tijekom boravka u Brazilu blizanke su ipak najviše mislile na oca Marinka.

– Mjesec dana nakon Igara, tata je preminuo. Bilo mu je loše i dok smo bile tamo, pa smo s njim htjele provesti što više vremena čim smo se vratile jer smo znale da to neće dobro završiti. Posvetile smo se obitelji i privatnim stvarima. Kao sportašice imamo malo slobodnog vremena pa smo ga iskoristile da budemo s obitelji, prijateljima… Svi su došli na red – opisuje Lucija, koja će uskoro izmijeniti bračne zavjete sa zaručnikom Nalom Kuzmanićem.

– Nema panike ili pritiska zbog vjenčanja. Važne stvari dogovorila sam prije, a sve ostalo napravit ću sada. Ana mi je kuma, pomaže mi i vjerujem da će sve biti u redu – objašnjava trofejna sportašica koja će se u svibnju udati u splitskoj crkvi Gospe od Pojišana, a svadbeno slavlje nastavit će se u hotelu “Park”.

– Tu sam da pomognem, organiziram djevojačku večer i sve ono što ide s kumom. Meni je lakše jer čim je pogledam, znam što treba pa ne treba puno priče – opisuje Ana, koja će sestri pomoći i pri odabiru vjenčanice, za koju je zadužen splitski dizajner Jurica Pirić iz brenda Arileo.

– Još nismo osmislili vjenčanicu, ali imamo neke ideje. Rekla sam Jurici: “Nemoj da mi vjenčanica dugo stoji u ormaru, da mi ne dosadi”. Doći će nekoliko dana prije vjenčanja, da se ne stignem predomisliti. O vjenčanici, ne o mužu – smijući se kaže Lucija.

– I to se stigne – u šali dodaje njezina sestra koja otkriva jesu li im se ikada sviđali isti dečki.

Prednosti blizanaca

– S time nikada nismo imale problema. Kada se jednoj netko svidi, to je onda to. Iako u svemu imamo isti ukus, kada je riječ o dečkima, nikad nismo htjele istoga ili se zbog njega prepirale – govori dobitnica brojnih odličja i priznaje da su se ona i Lucija jednom zamijenile na spoju, ali njihova je varka brzo otkrivena.

– Jednom smo pokušale to iz zezancije, ali ne prolazi jer dečki uvijek zapamte neki detalj pa su znali. Napravile smo to iz fore, ali znale smo se mijenjati u školi. Na nagovor djevojaka iz razreda zamijenile smo se da vidimo hoće li profesori nešto posumnjati. Nikada nisu pa smo u školi mogle iskoristiti tu prednost blizanaca – prisjetila se Ana koja je slobodno vrijeme iskoristila za predah, a ujedno se i više posvetila zdravlju.

– Sada smo imale vremena za saniranje nekih ozljeda. Ani je prije dvadesetak dana operirano koljeno, a riječ je o ozljedi koju je vukla otprije i trebala je to srediti. I ja sam imala nekih zdravstvenih problema pa smo vrijeme iskoristile za rješavanje tih stvari koje su dugo bile na čekanju – kaže Lucija.

– Prije smo se uvijek žurile s oporavkom i nismo vodile računa o tijelu nego o tome da što brže sve saniramo. Sada ćemo na miru sve zaliječiti. Koljeno je dobro i sve se odvija kako treba. Vidjet ću kako će oporavak napredovati, a na teren ću se vratiti kada budem spremna – zaključila je Ana.

>>Lucija Zaninović udaje se u svibnju za Nala Kuzmanića

>>Ana Zaninović definitivno ostala bez medalje u Riju

Komentara 5

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:28 07.03.2017.

znam da ću dobiti minuse ali ove sestre su mi baš ružne

AL
Alkana
11:48 07.03.2017.

Prekrasne cure! Puno sreće Luciji u braku, a objema u sportu! Ponos su Hrvatske!

AU
austrougarskigeneral
10:26 07.03.2017.

ma ako su iste ne mora značiti da isto misle haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije