Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nazdravili smo s brkovima za razvedene

'Drmnem i više rakijica prije koncerta, katkada brojim, a nekada i ne brojim'

brkovi
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
20.02.2015.
u 16:40

Tomac i Shamso 69, dečki iz benda ''Brkovi'' dijelili su jučer u Dirty Old Shopu besplatne ulaznice svojim razvedenim fanovima. Dečki su se pritom s obožavateljima i družili te najavili veliki koncert u Domu sportova, 7. ožujka

Tomac i Shamso 69, dečki iz benda ''Brkovi'' dijelili su jučer u Dirty Old Shopu besplatne ulaznice svojim razvedenim fanovima.

Dečki su se pritom s obožavateljima i družili te najavili veliki koncert u Domu sportova, 7. ožujka. – Mi smo tu da vam pomognemo, poručio je Tomac svojim razvedenim fanovima te otkrio da ga je potpuno potresla nedavna priča njegova razvedenog prijatelja. Otkrio nam je basist benda i kako je nastala ova specifična kombinacija punka i folka. Shamso 69 nije potresen, a možda je tajna u tome što čak i pred mesom daje prednost šljivovici, kojom smo na kraju druženja i nazdravili.

– Drmnem i više rakijica prije koncerta, više od jedne. Što ja znam, katkada brojim, a nekada i ne brojim – kazao nam je karizmatični Shamso69. Saznali smo sve od špaga prije koncerta do omiljenih folkera i ''friških'' otkaza. Pogledajte stoga što su nam sve otkrili ovi kršni, sjajni momci!

>>Brkovi spremili akciju za friško razvedene muškarce!

>>Žestoki Brkovi u Bjelovaru prašili punom snagom

Ključne riječi

Komentara 3

PU
pulizg
09:07 21.02.2015.

Ko su ovi????

PU
pulizg
09:07 21.02.2015.

Ko su ovi????

PU
pulizg
09:07 21.02.2015.

Ko su ovi????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije