Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalj

Amy Winehouse umrla gledajući svoje spotove na YouTubeu

amy winehouse
Screenshot Youtube
09.01.2013.
u 14:32

I druga istraga uzroka smrti britanske pjevačke dive pokazala je da se Amy otrovala alkoholom

Ponovljena istraga uzroka smrti Amy Winehouse potvrdila je da je slavna britanska pjevačica preminula od trovanja alkoholom. No otkriven je i novi detalj. Naime, Amy je u trenutku smrti gledala svoje spotove na YouTubeu, javlja Entertainmentwise.

– Pila je, ali ne više nego uobičajeno. Kada sam otišao, nije bila sasvim pijana – kazao je tjelesni čuvar slavne pjevačice Andrew Morris. Bilo je to u 2.30 sati tog kobnog 23. srpnja 2011. godine. U 10 sati ujutro Andrew je otišao provjeriti Amy i pronašao je kako leži na svom krevetu s licem okrenutim prema dolje. Mislio je da spava i nije ju htio uzrujavati. Otišao je, a tek oko 15 sati shvatio je da nešto nije u redu. Ponovno je zavirio u njenu sobu i vidio da još uvijek leži u istom položaju. Ubrzo je došla hitna pomoć i proglasila smrt 27-godišnje dive.

>>Kuća Amy Winehouse prodana za 17,6 milijuna kuna

Komentara 3

LI
liliZG
14:52 09.01.2013.

Jadna,jadna zgromljena cura prekrasnog glasa, veliki gubitak, ali šta ćeš , .....

Avatar Meggi
Meggi
15:15 09.01.2013.

Šteta što je bila tvrdoglava pa nije htjela na Rehab.

Avatar emilsali
emilsali
16:48 09.01.2013.

Amy Winehouse Jos jedan dokaz da Srbija ubija talente.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije