Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počastite se

Ovim namirnicama pojačajte svoj seksualni život

Hrana
Foto: Thinkstock
06.03.2017.
u 22:16

Čokolada, čili, kamenice – sve su to afrodizijaci za koje ste već čuli. Umjesto toga, mi vam donosimo ove manje poznate namirnice koje će pojačati vaš libido

Maku možete ju naći u biljnim ljekarnama. Taj  korijen povrća koji se koristi stoljećima za plodnost i uzbuđenje, pomaže ženama u menopauzi, ali i muškarcima kod poremećaja s erekcijom. Maka regulira i balansira hormone za plodnost, libido i energiju.
Može regulirati i uravnotežiti hormone i funkciju organa.

Budući da je Cink ključan mineral za održavanje seksualne potencije, iskoristite Pinjole koji su bogati cinkom. Pinjoli su korišteni za poticanje libida u davnom srednjem vijeku.

Sjemenke bundeve mogu biti vaš novi prijatelj. Jedan su od najboljih izvora amino kiselina, potiču proizvodnju serotonina koji je  ključan za seksualno raspoloženje!

Počastite sebe i partnera/partnericu lososom. Omega 3 podiže razinu dopamina u mozgu, što poboljšava protok krvi i može pomoći okidač uzbuđenje. Dopamin također pomaže da se osjećate opušteno i povezano s partnerom.

Važno je ne zanemariti i Vitamin B3 koji se nalazi u hrani kao što su tuna, piletina i smeđa riža, Također poboljšavaju orgazam.

Vitamin B1 potreban je za pravilan prijenost podražaja i proizvodnju energije, B1 može se naći u sjemenkama suncokreta, crnom grahu i zobu.

Vitamin C igra ključnu ulogu u našem imunološkom sustavu, no znatno je bitan i za sintezu hormona koji poboljšavaju raspoloženje i seksualne želje.

>>Razbijamo još jedan tabu:najčešće zablude o oralnom seksu i spada li uopće pod seks

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
11:36 07.03.2017.

što više jesti treba ovih vitamina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije