Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li znali?

Ako želite imati više seksa, onda ovo trebate prestati raditi....

Seks
Foto: Shutterstock
1/12
03.03.2017.
u 11:02

Istraživanje provedeno na Sveučilištu North Carolina u Sjedinjenim državama, pokazalo je da muškarci koji često vježbaju u teretani imaju siromašniji seksualni život.

Jeste li se upravo vratili iz teretane ili tek planirate ići?

Onda bi ovo mogao biti tekst za vas, posebice ako niste zadovoljni svojim seksualnim životom. 

Istraživanje provedeno na Sveučilištu North Carolina u Sjedinjenim državama, pokazalo je da muškarci koji često vježbaju u teretani imaju siromašniji seksualni život.

Pokazalo se da oni koji intenzivnije vježbaju imaju niži libido u odnosu na muškarce koji vježbaju slabijim intenzitetom ili rjeđe. 

U zaključcima istraživanja navodi se da nakon nekog određenog vremena muškarci koji redovito vježbaju izgube želju za seksom ili postanu preumorni za dodatne aktivnosti. 

Rezultati istraživanja objavljeni su u časopisu Medicine & Science in Sports & Exercise.

>>Razbijamo još jedan tabu: najčešće zablude o oralnom seksu i spada li uopće pod seks?

>>Razbijamo jedan od najvećih seks-tabua današnjice: 7 zabluda o analnom seksu

Komentara 1

NE
Nemanadimak
17:02 06.03.2017.

Muskarci koji vjezbaju skuze da szex i nije tako bitan :) Nego je vaznija dobra fizicka sprema, puno je zdravije vjezbati i rasteretiti tijelo i um na taj nacin :) nego ga opteretiti sa szexom. A takodje sa druge strane u danasnja vremena se nepotrebno stavlja veliki naglasak na szex koji uopce nije toliko bitan kao recimo ljubav, razumijevanje i dobar zdrav odnos u braku. A sad ce mi komentar vjerojatno biti obrisan posto ne podrzavam text!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije