Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zatvor otišao gladan

Pretvarao se da je policajac kako bi ostvario popust na krafne

krafna
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
14.11.2013.
u 14:42

Prema izjavama policije tijekom uhićenja kod njega su pronađeni pištolj i streljivo, a iz pritvora je pušten uz kaznu od 5150 dolara

Charless Barry (48) iz Trinityja u Floridi pretvarao se da je policajac kako bi ostvario popust na krafne, javlja ABC. Barry je redovito posjećivao lokalnu trgovinu Dunkin' Donuts i, pokazujući policijsku značku svog mrtvog oca, tvrdio da je i sam policajac te kako stoga može ostvariti popust na krafne koji trgovina odobrava policajcima.

Jučer se u trgovini nalazio policajac u civilu koji je Barryja uhvatio na djelu pa ga je uhitio i prevarant je u zatvor na kraju ipak otišao gladan.

Prema izjavama policije tijekom uhićenja kod njega su pronađeni pištolj i streljivo, a iz pritvora je pušten danas uz kaznu od 5150 dolara (oko 30.000 kuna)

>> 'Lewandowski' osvajao djevojke, s jednom se i ljubio na ulici

Ključne riječi

Komentara 4

NS
Nemas sta
16:31 14.11.2013.

nekad ljudi nisu imali za burek, a sad nemaju ni za krafnu

OL
olovka
22:29 14.11.2013.

koja je razlika izmedu :krafna i krofna?onako po naski.

DU
Deleted user
15:50 14.11.2013.

Divna slika od krafni I odmah sam postao gladan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije