Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNA SNIMKA

Ovako izgleda kada se auto zabije izravno u vas

nesreća
Foto: Screenshot Youtube
1/2
10.07.2014.
u 08:45

Biciklist je ramenom razbio vjetrobran na Golfu, no uspio je preživjeti

Ako ste dovoljno sretni i oprezni u prometu vjerojatno vam se nikad nije dogodilo da su auto zabije u vas. Patrick Knetemann (34) iz Londona nije bio te sreće - dok se vozio biciklom po kolniku, auto iz suprotnog smjera skrenuo je prema njemu i pokupio ga.

O silini udarca svjedoči činjenica da je Knetemann razbio vjetrobran na Golfu neopreznog vozača, no uspio je preživjeti sa samo lakšim ozljedama.

- Udarac je bio tako brz da se nisam stigao zaustaviti. Ramenom sam udario u vjetrobran, koji se odmah razbio - to pokazuje koliko me brzo i jako udario - rekao je Knetemann, kojemu je ovo prva nesreća u životu, za Telegraph.

Policija još uvijek traga za vozačem jer auto je registriran na prijašnjeg vlasnika, a Knetemann je objavio video nesreće snimljen kamerom pričvršćenom na upravljač koji nam daje priliku da iz prvog lica vidimo kako izgleda kada se auto zabije u vas i odletite u zrak:

 

>> Šokantna snimka: Rusko oklopno vozilo pregazilo vojnika koji je preživio nesreću

>> Uznemirujuća snimka: Audijem naletio na 17-godišnjakinju, 'letjela' 20 metara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije