Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom parade

Šokantna snimka: Rusko oklopno vozilo pregazilo vojnika koji je preživio nesreću

tenk
Foto: screenshot LiveLeak
14.06.2014.
u 17:53

Vojnik je navodno hospitaliziran te je u teškom stanju

Na LiveLeaku je objavljen video na kojemu rusko oklopno vozilo tijekom vojne parade slučajno gazi vojnika koji je nesreću uspio preživjeti.

Nesreća se navodno dogodila u četvrtak u Usurijsku blizu Vladivostoka u provinciji Novosibirsk, no te informacije nisu potvrđene.

Na snimci se vidi kako vojnici stoje u stroju kada na teren dolaze vojna vozila. Oklopnjak obilazi vojnike, no prilikom skretanja ulijevo zahvaća jednog od njih koji stoji na samom uglu formacije i očito ne primjećuje da mu vozilo prilazi. Nesretnik se nakon gaženja podigao i oteturao do ostalih vojnika prije no što se srušio na tlo.

Navodno je hospitaliziran te je u teškom stanju.

Upozorenje čitateljima na uznemirujuć sadržaj snimke.

 

>> Tenk skrenuo s ceste i pregazio mladog ročnika HV-a

Komentara 15

BC
bura_curba
18:31 14.06.2014.

monatmai@ ja se donekle slazem stobom , mi smo pametni, ovo je propaganda, nije tenk zgazio rusa, ovo je ubaceni amelikanac u bateriji rusa, a ruski tenk zgazio njega

DU
Deleted user
21:48 14.06.2014.

E, stvarno vrhunac pismenosti: vojnik je preživio nesreću (ne zna se kakvu), a onda ga je pregazilo oklopno vozilo. Bljak!

TA
tamanitelj
07:19 15.06.2014.

Vozač je sigurno završio u Sibiru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije