Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atrakcija u Japanu

Atrakcija u Japanu: Morski lav Leo naučio pisati kistom

morski lav (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/3
03.01.2011.
u 13:10

Djelatnici akvarija naučili su Lea da kistom napiše riječ "zec", i to kineskim znakovima jer se približava veljača i početak Godine Zeca prema lunarnom kalendaru

Osmogodišnji morski lav Leo prava je novogodišnja atrakcija u zabavnom parku Hakkeijima Sea Paradise u japanskoj Yokohami. Naime, djelatnici akvarija naučili su Lea da kistom napiše riječ "zec", i to kineskim znakovima jer se približava veljača i početak Godine Zeca prema lunarnom kalendaru.

Inače, u zabavnom parku Hakkeijima Sea Paradise ima više od 500 različitih vrsta riba s više od 100.000 morskih stvorenja. To je jedan od najvećih akvarija u Japanu koji godišnje posjeti više od 4,5 milijuna ljudi.

Komentara 1

AG
Agramer198
01:03 04.01.2011.

Ma vidra si otvori na trbuhu z kamenom oštrigu.. To je žešća vještina. Iznajmiš ju u restoran kao ispomoć :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije