Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedi 10 minuta?!

Bivša zastupnica primijetila neugodan detalj vezan uz polusatne karte ZET-a

20.06.2017.
u 11:44

"ZET-ovci, 'poštelajte' satove na aparatima za poništavanje karata."

SDP-ova Marija Lugarić, bivša saborska zastupnica i bivša zamjenica ministra obrazovanja, na svom je Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da sat na aparatu za poništavanje karata u tramvaju kasni – što bi moglo napraviti neugodnosti i trošak onima koji su kupili popularne polusatne karte za 4 kune.

"ZET-ovci, 'poštelajte' satove na aparatima za poništavanje karata. Ovaj jutros u 'šestici' kasni 20 minuta, što u praksi znači da mi polusatna karta vrijedi – 10 minuta", napisala je Lugarić.

Po kojem satu se ravnaju kontrolori?

Objasnila je da je karta zapravo poništena u 8.40 te bi trebala vrijediti do 9.10 sati, no aparat je registrirao da je poništena u 8.20 sati te joj rok istječe u 8.50 sati. 

Jedan od komentatora je napisao da ne vidi u čemu je problem jer će i za pola sata aparat još uvijek kasniti jednako te se potom razvila rasprava po kojem satu se "ravnaju" kontrolori, svojem ili onom na aparatu. U svakom slučaju, problem bi najlakše bio riješen da ZET prihvati prijedlog bivše saborske zastupnice i pa da na aparatima bude točno vrijeme. 

 


 

 

 

Komentara 19

Avatar AlPoS
AlPoS
16:07 20.06.2017.

Hihihi pa pogledajte na googlu tko je u vrhu firme King, koja je zaduzena za aparate u vozilima gradskog prijevoznika. Hobotnica oko svega vezanog uz nepotizam i pogodovanje u poslovima vezanim uz Zagreb je nestvarna obicnom smrtniku

Avatar Hazl113
Hazl113
15:55 20.06.2017.

Dobro jutro. O tome pišem već barem pet puta. Istina, nikad se nije radilo o 20 min. već se radilo o 7-14 min. i tramvajima 3, 5, 13 i 17. I nije samo to. Od kada su uveli polusatne karte, autobusi voze sporije. Čudno, zar ne.

SJ
Sve je uzalud
12:23 20.06.2017.

....država kad te kolje uvijek je u pravu.................nomoš bit u pravu nikako a ko je u pravu dobije o∏o

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije