Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putnici tvrde

'Vozač ZET-a vikao na majku: Ne možeš kupiti kartu, a možeš imati dijete'

autobus ZET-a
Borna Filić/PIXSELL, ilustracija
30.05.2017.
u 22:11

- Ne možeš kupiti kartu, a možeš imati dijete - kazao je vozač, prema izjavama očevidaca, gospođi s djetetom.

Vozač ZET-ovog autobusa na liniji 268 je, kažu putnici, u petak predvečer napao ženu s malim djetetom u kolicima na stanici kod Svete Klare u Zagrebu zato što nije imala novca za kartu, pišu 24 sata

- Ne možeš kupiti kartu, a možeš imati dijete - kazao je vozač, prema izjavama očevidaca, gospođi s djetetom. Majci je na kraju drugi putnik kupio kartu, ali to, navodno, nije spriječilo vozača da ju i dalje vrijeđa. 

- Na temelju zaprimljenih podataka provodimo interni postupak utvrđivanja okolnosti. Prije njega je nezahvalno išta komentirati. Tijekom sutrašnjeg dana znat ćemo više - rekao je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a, te je uputio ispriku i žaljenje zbog nemilog događaja. 

 

 

Komentara 44

Avatar megatronman
megatronman
05:42 31.05.2017.

Romkinja koja koristi dijete za žicanje. Romi koji na dnevnoj bazi " zarađuju" po 300 kn. I još im Banderas daje stanove. Ono što je nakaradno da ih Policija ne hapsi. Mi smo članica EU a imamo i zakone koji zabranjuju prosjačenje.

NE
Neutralac
23:33 30.05.2017.

Kako ne shvacate... nije problem u tome sto nema novaca... nego jednotavno je ne treba pustiti unutra i nista ne komentirati... to je problem kod nas....

FM
fmm455
08:05 31.05.2017.

koliko god zvučalo bezobrazno. vozač je čak u pravu, ogroman broj mladih se ne odlučuje na djecu jer znaju da im nemogu sve pružiti u situaciji u kojoj jesu. drugi misle da je njihva svrha imat gomilu djece i zbog toga od društva očekivat sve besplatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije