Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmski tjedan

Završilo Drive-In Kino, prikupljene donacije idu bolnici Sestre milosrdnice

Drive In kino
Foto: Kretivna poslovna rješenja
1/4
24.05.2020.
u 11:09

Za kraj Drive-In Kina publici je servirana prava filmska i gurmanska poslastica, sjajna komedija Glavni kuhar.

Završio je tjedan filmskih blockbustera i zanimljivih događaja u najvećem hrvatskom Drive-In Kinu kojeg je na istočnom parkiralištu  velesajma osmislila i organizirala marketinška agencija Kreativna Poslovna Rješenja. Publika je, prema svemu sudeći,  zadovoljna, organizatori ponosni na projekt, a novac od ulaznica odlazi u humanitarne svrhe, odnosno u fond Kliničke bolnice Sestara milosrdnica.

Za kraj Drive-In Kina publici je servirana prava filmska i gurmanska poslastica, sjajna komedija Glavni kuhar. Iznimna glumačka ekipa na čelu s Dustinom Hoffmanom bila je pravi pogodak za završetak projekcija ovog višednevnog filmskog događanja, kojeg je posjetilo gotovo više od tri tisuće gledatelja u automobilima.

- Gledatelji su sjajno prihvatili naše Drive-In Kino, najveće do sad u Hrvatskoj. Da smo na dobrom tragu potvrdilo nam je i nekoliko drugih drive in projekcija organiziranih u Hrvatskoj, jer su se građani tijekom dvomjesečne izolacije zbog epidemije koronavirusa zaželjeli društvenih zbivanja i druženja s drugim osobama, pa bilo to i kroz staklo automobila na parkiralištu u kinu - kaže Zoran Krečar, jedan od voditelja projekta.

Foto: Kretivna poslovna rješenja

Od jedne do druge subote gledateljima je ponuđen izbor sjajnih blockbustera poput Yesterday, Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Glavni kuhar, vodeći računa da se za svakoga nađe po nešto, od ludih akcijskih filmova, do sjajnih komedija i drama sa suvremenom i društveno angažiranom tematikom.

Sudeći po posjećenosti i reakcijama, publika je odlično prihvatila ponuđenu zabavu ovih proljetnih večeri. Osim sjajnih filmova, večeri u Drive-In Kinu na Velesajmu obilovale su i mnogim uzbudljivim događajima. Jedan je mladi par za svoj izlazak izabrao upravo Drive-In Kino, ali njihov automobil nije bio te večeri raspoložen za izlazak. Usred projekcije paru se ispraznio akumulator u autu, ali organizacijski tim im je odmah priskočio u pomoć. Čak je i poznati novinarski i televizijski par svoju godišnjicu proslavio večernjim izlaskom u Drive-In Kinu.

Foto: Kretivna poslovna rješenja

Prosidba u Drive-In Kinu

- Da Drive-In Kino budi romantične osjećaje uvjerili smo se i u večeri kad je jedan od posjetitelja zaprosio svoju djevojku tijekom filmske projekcije, uz našu pomoć oko organizacije. Dakle, uzbuđenja nije manjkalo, pa smo kao organizatori ovog događanja ponosni što smo Zagrepčanima i posjetiteljima iz drugih dijelova Hrvatske priuštili ugodne, a za neke i nezaboravne trenutke - ističu u Kreativnim Poslovnim Rješenjima.

Filmovi su prikazivani na dva 15-metarska ekrana, a zvuk filma posjetitelji su pratili putem svojih radijskih aparata na privremenoj radijskoj frekvencija. Na ulazu u prostor kina posjetitelji su dobili bogati poklon paket s pićima i grickalicama čime se Drive-In Kino nije razlikovalo od klasičnog.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije