Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi na raskrižju

Zbog jutrošnjeg iskliznuća tramvaja na Črnomercu, večeras se uvodi posebna regulacija prometa koja će trajati čak dva tjedna!

Zagreb: Od 1. siječnja sva vozila javnog prijevoza prometuju bez reklamnih poruka
Luka Stanzl/PIXSELL
20.02.2024.
u 17:15

Iz Grada Zagreba javljaju da je od večeras u tijeku nova regulacija prometa te mole građane za razumijevanje

Raskrižjem Ulice Republike Austrije/Hanuševa/Jagićeva bit će otežan promet od večeras 20. veljače 2024. od 22.00 sata, do utorka 5. ožujka do 04.00 sata, javljaju iz Grada Zagreba

Naime, razlog privremena regulacije je izvođenja hitne sanacije oštećenja tramvajskog kolosijeka u raskrižju Ulice Republike Austrije/Hanuševa/Jagićeva. Ta sanacija će zauzeti dijelove kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Za vrijeme navedenih radova bit će onemogućeno skretanje iz Klaićeve ulice u smjeru juga. – Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu – poručili su iz Grada.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije