Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI

VIDEO Zagrebački miljenici pridružili se TikTok izazovu i zaplesali nakon 24-satne smjene

TikTok izazov zagrebačkih vatrogasaca
Foto: Facebook/Screenshot
1/7
13.04.2020.
u 12:47

Prvi su u Hrvatskoj, podsjetimo se, one neslomljivog duha pozvali da im se pridruže u izazovu bili prometni pulski policajci

Ni pandemija korona virusa, ni socijalna distanca, ni potres koji uključuje 3100 intervencija u dva tjedna ne mogu slomiti naš duh. Ipak smo mi malo čvršći od dimnjaka. Poruka je zagrebačkih vatrogasaca koji su se tijekom cjelodnevne smjene pridružili popularnom TikTok izazovu koji je posljednjih mjeseci pravi hit, a zove se Foot Shake Dance ili kako su ga neki nazivaju još "Oh Na Na Na Challenge" u kojem ljudi izvode ples dodirujući se samo nogama dok u pozaidni svira hit brazilskog pjevača KondZille.

Prvi su u Hrvatskoj, podsjetimo se, one neslomljivog duha pozvali da im se pridruže u izazovu bili prometni pulski policajci. Zabavne snimke uveseljavaju građane, a u posljednje je vrijeme ovaj TikTok izazov ponovno na vrhuncu popularnosti zbog koronavirusa jer ga izvode medicinski djelatnici, policajci i vatrogasci diljem svijeta, odnosno svi oni koji u ovo krizno vrijeme rade na "prvoj crti obrane". 

"Ostajemo vedri i pozitivni i pridružujemo se #tiktokchallenge #ohnanana. Svima, a posebno zdravstvenim djelatnicima, policajcima i vatrogascima, želimo Sretan Uskrs", stoji u objavi Javne vatrogasne postrojbe Zagreb koja trenutačno ima preko 5300 reakcija, tristotinjak komentara i podijeljena je čak 1300 puta.

Komentara 2

Avatar MichelleRV84
MichelleRV84
15:14 13.04.2020.

Carol, 28. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Avatar MaryFF80
MaryFF80
14:16 13.04.2020.

Sharon, 20. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije