Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
između čvora Jankomir i Zaprešić

VIDEO Drama na zagrebačkoj obilaznici: Zapalio se BMW, vozač na vrijeme primijetio dim

Foto: Čitatelj
1/3
13.04.2024.
u 18:23

Vozač, 39-godišnjak, primijetio je dim te se zaustavio na zaustavnoj traci, no vatra je brzo zahvatila automobil

Na obilaznici, između čvora Jankomir i Zaprešić, nekoliko kilometara južno od Zagreba, izbio je požar na vozilu marke BMW. Vozač, 39-godišnjak, je primijetio dim te se zaustavio na zaustavnoj traci. Međutim, brzina širenja plamena je bila neumoljiva, te je automobil ubrzo zahvatila vatra.

Nedugo nakon su na mjesto događaja stigli i vatrogasci koji su uspješno ugasili požar. Na sreću, nema ozlijeđenih, ali je vozilo pretrpjelo značajnu štetu. 

VIDEO Požar osobnog automobila na obilaznici između čvora Jankomir i Zaprešić

POVEZANI ČLANCI:

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

BH
Bhorna
20:47 13.04.2024.

Bmw + kompleksi

JS
John_Smith
19:57 13.04.2024.

SAS, to se može svakom dogoditi, kad pukne neko crijevo goriva kod benzinca i kad benzin curi po vrućem motoru dolazi do zapaljenja. tu su benzinci u puno većoj opasnosti, dizel se teže samozapali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije