Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavijest

U zapadnom dijelu Zagreba moguće poteškoće s toplom vodom

hep toplinarstvo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
13.09.2017.
u 17:00

Iz HEP Toplinarstva najavili su kako su u razdoblju od 13. do 15. rujna moguće poteškoće u u opskrbi toplinskom energijom potrebnom za zagrijavanje tople vode

Iz HEP Toplinarstva stiže važna obavijest za sve stanovnike zapadnog dijela Zagreba. 

Na svojim službenim stranicama najavljuju stanovnicima kvartova Trešnjevka, Voltino, Gajevo, Staglišće, Gredice, Jarun, Vrbani, Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice da su moguće poteškoće u opskrbi toplinskom energijom.

- Zbog završnih radova koji se pred novu ogrjevnu sezonu 2017./2018. provode u Elektrani-toplani Zagreb, u razdoblju od 13. rujna u 20 sati do 15. rujna u popodnevnim satima, moguće su poteškoće u opskrbi toplinskom energijom potrebnom za zagrijavanje tople vode u naseljima: Trešnjevka, Voltino, Gajevo, Staglišće, Gredice, Jarun, Vrbani, Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice - piše u priopćenju.

Komentara 1

RI
ribnjačar
00:34 14.09.2017.

na lokalnoj razini, ovakvo ozbiljno poduzeče sasvim dobro službuje. --na razini obavijesti !obavijest je korektna i svrsishodna a o kakvim se poteškočama radi - ne piše se. nebi me čudilo da je sve povezano sa restrukturiranjem- izgonom stručnih koji desetlječimačima prate mrežu i znaju joj sve tajne i uvoženjem naplavine vanjskih suradnika kojima nije važno jesu li na KBC-rebro , na aerodromu ili El-to na vanjskim radovima pa rade šlampavo ili -logično ,slijede projekt kancelarijskog urednika............. sretan je jedino "uspješni "koji je - uz dozvolu onih gore -dogovorio - dobio nagradu- potpisao problem i " posljedice"- napredovanje prema gore- jer je položio provjeru- i može graditi piramidu krađe.grijanje neče biti jeftinije, ni kruh , ni struja, ni političar neče govoriti istinu, ni lopov postati pošten ako mu ne uzmeš sve pokradeno od mene , tebe i Hrvatske... ako vam bude hladno, sve se da objasniti tiho i statistički. ako vam je zadnjih 10 g bilo toplo, ovih par dana ne kvari prosjek značajno . ako pristajemo na to.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije