Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi rođendan

Taxi Cammeo u godini dana prevezao četiri milijuna putnika

'20.04.2011., Zagreb - Dan otvorenih vrata Taxi Cammea odrzan je  ispred Arena centra u Zagrebu. Taxi Cammeo predstavio je svoje taksije s najsuvremenijom opremom i Taxitronic, uredjaj koji objedinjuj
'Davor Puklavec/PIXSELL'
24.04.2012.
u 11:31

Nižim cijenama od konkurencije, uniformiranim vozilima i vozačima Cammeo je prvi stvorio sliku prepoznatljivih taksija, promijenivši percepciju taksi-servisa u gradu

Taxi Cammeo danas slavi svoju prvu godišnjicu rada na zagrebačkim ulicama prevezavši u tom vremenu više od 4 milijuna putnika. Nižim cijenama od konkurencije, uniformiranim vozilima i vozačima Cammeo je prvi stvorio sliku prepoznatljivih taksija, promijenivši i percepciju taksi-servisa u gradu.

– Zbog niskih cijena postali smo dostupni svim građanima te s velikim zadovoljstvom proslavljamo prvu godišnjicu i jako smo ponosni na svoj rad. Bilo je i teških trenutaka, pa i pogrešaka koje smo ispravljali želeći da Zagreb bude ponosan na Cammeo, kao što smo i mi ponosni na svoj rad u Zagrebu – kazao je Miroslav Hoffman, glasnogovornik tvrtke. Istaknuo je kako zahvaljuju svim Zagrepčanima i korisnicima njihovih usluga na povjerenju i podršci.

Ključne riječi

Komentara 8

ŽA
žalosnababanarikača
13:51 24.04.2012.

Prevezlo 4 milijuna putnika sa 3 tisuće vozača u godinu dana. Koja je to jad i bijeda od firme.

ZE
zerp
13:51 24.04.2012.

glasnogovornik je zaboravio spomenuti da se od prvog dana radilo sa 60 vozila više nego je dobiveno dozvola,a od 10 mj ti auti voze pod dozvolom grada Svete nedelje i NE SMIJU taksirati po gradu Zagrebu...kako je Kosta platio PDV i POREZ NA DOBIT koji su ostvareni sa vozilima koja nesmiju biti na cesti????? korisnici cammea kaji sjedaju u takva vozila su također opljačkani jer cammeo ne može i ne smije prikazati da je sa dozvolom Svete nedelje vozio putnika od točke A do točke B u Gradu Zagrebu...dakle putniku se uredno naplati PDV koji na kraju završi u Kostinom džepu Oko te firme je toliko kriminala i korupcije da nas zagrepčane može biti sram kaj to dozvoljavamo u svom gradu...gdje je sada Bernardić,da tome stane na kraj?????

CH
chemica
13:39 24.04.2012.

Koliko je kazni platio, da budemo "još ponosniji"? Bandićeva palanka ima taxi službu taman kakvu zaslužuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije