Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv na Peščenicu

Sutra besplatno na Malo morgen? Uzmite karte!

Malo morgen
Kazalište Knap
25.02.2016.
u 13:53

Dijelimo 1x2 ulaznice za izvedbu Malo morgena sutra u KNAP-u od 20 sati

Hit predstava Kazališta na Peščenici, nazvana Malo morgen, prema tekstu komediografa Nine Škrabe, igra morgen (sutra, petak 26.2.) u KNAP-u u 20 sati.

Priča govori o likovima koji kartajući za kockarskim stolom hotela u Opatiji ispovijedaju i svoje živote, otvaraju karte svojih nevolja i dogodovština, što stvara i lukave zaplete i neočekivane, smiješno-dramatične obrate.

Režija je povjerena starom majstoru Georgiju Paru, a glume Nancy Abdel Sakhi, Žarko Potočnjak, Tomislav Martić, Mladen Vasary i Željko Duvnjak.

Portal Vecernji.hr dijeli 1x2 ulaznice onome koji se s imenom i prezimenom te riječi Malo morgen u predmetu poruke javi na dojavi@vecernji.net.

Komentara 1

Avatar think pink
think pink
10:11 28.02.2016.

Dijelimo 1x2 ulaznice - hahahahaha... ludilo od "dijeljenja"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije