Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabri prolaznici

Što biste učinili da ugledate kako lopov trga lančić ženi s vrata?

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 15.10.09., Cakovec, Hrvatska- Prijevare i kradje s lancicima. ILUSTRACIJA. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
26.09.2013.
u 14:00

Zamijetili su počinitelje kako dvjema ženama kradu lančiće s vrata, potrčali za njima te ih sustigli i zadržali do dolaska policijskih službenika.

Dvojica neimenovanih građana zaslužila su posebnu zahvalu zagrebačke policije.

Zamijetili su počinitelje kako dvjema ženama kradu lančiće s vrata, potrčali su za njima te ih sustigli i zadržali do dolaska policijskih službenika. 

Policijska uprava zagrebačka želi zahvaliti dvojici građana na hrabrosti i požrtvovnosti koju su pokazali svojim nesebičnim činom, izvijestili su iz policije.

U Miramarskoj je jučer oko 12.45 sati maloljetnik ženi (60) otrgnuo lančić s vrata. Sva sreća, na mjestu se zatekao jedan savjesni građanin pa je sustigao lopova, uhvatio ga i zadržao ga do dolaska policije. 

U 12.15 sati u Vinogradskoj je pak nastradala 76-godišnjakinja koju je opljačkao 34-godišnjak. Uhvatio ga je prolaznik i predao policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije