Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zazelenit će se strossmayerov trg

Stiže nam ljetno Fuliranje, uz finu klopu i DJ–eve

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
14.07.2020.
u 16:17

Za osmišljavanje gastroponude zaduženi su Marko Palfi iz Garden Kitchena, Mate Janković, Marin Medak iz RougeMarina i slastičarski mag Robert Hromalić

Nakon što su osvojili Zagrepčane zimskom verzijom, organizatori Fuliranja pripremaju i ljetnu.

Na istu lokaciju, Strossmayerov trg, kreativna agencija “Kokoš ili jaje” dovodi Fuliranje Jungle, a umjesto lampicama, prostor će okititi zelenilom. Za osmišljavanje gastroponude zaduženi su Marko Palfi iz Garden Kitchena, Mate Janković, Marin Medak iz RougeMarina i slastičarski mag Robert Hromalić, a za dobru atmosferu pobrinut će se jedanaest DJ–eva na čelu s Hrvatskom funk delegacijom.

Nudit će se, dakako, i piće za rashlađivanje, od piva, domaćih vina i rakija do koktela, a za najmlađe pripremaju kreativne radionice. Festival počinje sutra u 17.30 sati, traje do 26. srpnja, a održava se, poručuju, uz poštovanje svih epidemioloških mjera

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
08:35 15.07.2020.

Super. I još uz poštovanje mjera Stožera! Svi će držati razmak od barem 1,5 m, nositi maske ako se približe, neće biti na hrpi dulje od 10 minuta, neće se rukovati, ljubiti.....Pa idemo svi na Fuliranje.

BL
Blender
11:16 17.07.2020.

U zadnjie dvije godine, program za zabavu u Zagrebu je 15% od programa iz bilo kojeg drugog EU grada. Dakle na tom fuliranju ako ocijenimo kvalitetu zvuka od 0-10, ocijena je 1! Dj-i isto 1 a ponuda hrane i pica je 0! Nataknem vas na fuliranje!

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
09:56 15.07.2020.

bude damjan fino zaradio, zakaj se to zove fuliranje moglo bi se zvati damjanovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije