Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loši životni uvjeti

Stanovnici Španskog organiziraju prosvjed. Evo što traže

Naplata parkiranja u Španskom
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
18.01.2019.
u 10:25

Novi prosvjed organiziraju stanovnici Španskog zbog nezadovoljstva sve lošijom kvalitetom života u naselju

Novi prosvjed organiziraju stanovnici Španskog zbog nezadovoljstva sve lošijom kvalitetom života u naselju. Prosvjed će se održati u utorak 22. siječnja 2019. s početkom u 17.00 sati na raskršću Ulice Antuna Šoljana i Ulice hrvatskih branitelja. Stanovnici Španskog traže ukidanje nedavno uvedene naplate parkiranja te proširenje parkirnih mjesta, kao i rješenje hitnih problema signalizacije – semaforizacije u naselju.

Osim toga, stanari su još 2017. peticijom zatražili spuštanje dalekovoda te 2016. i 2017. udrudžbirali peticije za uređenje javne zelene površine, odnosno izgradnju parka

-Kao jedan od važnijih problema na koje želimo skrenuti pozornost ističemo činjenicu da u OŠ Ante Kovačića djeca nastavu pohađaju u 3 smjene, a zahtijevamo i izgradnju vrtića, jer mnogo djece ostaje neupisano svake godine. Želimo upozoriti i na problem C.I.O.S. – a, zbog neposredne blizine bolnice, škole, vrtića, gradskih vrtova tržnice, vodocrpilišta i stambenih objekata te apelirati na premještanje postrojenja- kazali su stanovnici. 

>>Pogledajte video: Rušenje trgovačkog centra u Španskom

 

Ključne riječi

Komentara 5

LE
LeandroZG
10:33 18.01.2019.

Nebitni ste, vi svakako radite, placate prirez i komunalne usluge... prvo treba riješiti sve probleme u Kozari Boku, raznim selima na rubu grada Zagrebe gdje bandiT ima animatore koji vode seljake na biralista i pokazuju im kaj treba zaokruziti

ZI
zip123
12:21 18.01.2019.

Zasto naplata u takvim kvartovima?Pa tamo parkiraju samo stanari.Pa da!To je ziher lova u zemljacki dzepovima!Bando smrdljiva.

DO
doktorica
13:54 18.01.2019.

naplata posvuda + stupići=čisti novac bez muke i truda,za uhljebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije