Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAV ŽIVOT

Sport za sve- Aktivno ljeto u Zagrebu

'2.05.2010., Jarun, Zagreb - malo Jarunsko jezero. Proslava dana sporta Sport za sve, seniorsko natjecanje u sportovima. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
26.06.2020.
u 09:31

Ljetni se program održava puna tri mjeseca, sve do 15. rujna, a odvija se na više od dvadeset lokacija u Zagrebu

Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“ već dvadesetak godina provodi projekt „Ljetni programi sporta za sve“, a sve u svrhu približavanja važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću. Pod motom „aktivno ljeto na otvorenom“, Savez građanima nudi besplatne programe zdravstvenog vježbanja, fitnesa na otvorenom, demonstraciju i poduku rekreacijskih aktivnosti i sustava vježbanja, prezentacije i savjetovanja ili treninge i natjecanja za sportaše rekreativce.

Ljetni se program održava puna tri mjeseca, sve do 15. rujna, a odvija se na više od dvadeset lokacija u Zagrebu. Stručno planirani i vođeni programi, sadržajno sastavljeni od 1600 sati aktivnosti, doprinose unapređenju psihofizičkih stanja zdravlja te općoj kvaliteti života, a neki od najzanimljivijih sadržaja su fitness programi na otvorenom te u vodi, vježbe za postizanje i održavanje pravilnog držanja tijela, pilates, Fit-Boks, rekreacijsko jahanje za djecu, međugeneracijski programi, vikendom na Medvednicu i mnogi drugi programi.

Više informacija o treninzima, natjecanjima i stručnim savjetima moguće je pronaći na web te Facebook stranici Saveza, broju telefona 01/643-1023 ili na e-mail adresu zssr.sportzasve@gmail.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije