Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sandro live u RougeMarinu srijedom – savršen spoj vrhunske gastronomije i domaće glazbe

Sandro Majstorović
Foto: Bojan Haron
1/2
17.02.2023.
u 15:25

Želite negdje izaći i dobro se zabaviti? RougeMarin nudi novi koncept live glazbe srijedom koji vas sigurno neće razočarati!

Nakon niza uspješnih projekata, poznati hrvatski chef Marin Medak osvježio je učmali noćni život Zagreba – novim konceptom srijedom koji spaja gastronomiju i domaću urbanu glazbu. Tako od ovog tjedna Zagrepčani i gosti mogu svake srijede u RougeMarinu, na dobro poznatoj adresi Folnegovićeva 10, uživati u live glazbi splitskoga glazbenika Sandra Majstorovića, kojeg obožavaju ljubitelji dobrog provoda.

„Želimo da RougeMarin slijedi svoj prepoznatljiv imidž urbanog urbano mjesta za izlazak uz odličnu hranu, u kojem atmosfera nije pretenciozna. Live večeri sa Sandrom Majstorovićem samo su jedna u nizu iznenađenja koje pripremamo za naše goste. Ova večer zamišljena je tako da to bude odličan izlazak sa živom glazbom koji ne traje do sitnih noćnih sati nego završava oko ponoć, 1 sat najkasnije, kako bismo se sjajno proveli, a opet sljedeći dan mogli normalno funkcionirati na poslu i svakodnevnim obavezama“, ističe Marin Medak, koji za goste RougeMarina priprema i brojna iznenađenja za nepce.

„Već smo izbacili jedan dio menija, a i dalje se razvijamo naš neformalni gastronomski doživljaj u sklopu kojega se nudi hrana koja se može dijeliti za stolom te gosti mogu cijelu večer postupno uživati u zalogajima. Želimo slijediti ono što smo i dosad radili - svjetsku razinu kuhanja i barmenstva koja podrazumijeva da s lokalnim namirnicama postignemo efekt koji je uvijek bio uspješan: da iz nečega što je nama općepoznato stvorimo neki drugi proizvod koji ljudi još nisu probali“, dodaje chef, otkrivajući da uskoro u RougeMarinu možemo očekivati i nove osmišljene večeri za različite gastronomske i glazbene ukuse.

A da je ponovno pogodio koncept, pokazalo se u srijedu kada je Sandro Majstorović sa svojim bendom atmosferu doveo do usijanja te se u RougeMarinu nakon ukusne večeri plesalo bez prestanka.

Foto: Bojan Haron

„Moji live nastupi u restoranima su već prepoznatljivi i dokazani, ali svaki ambijent je priča za sebe i prema atmosferi ove srijede u RougeMarinu, mislim da nas očekuje puno odlične zabave i druženja“, istaknuo je Sandro, čiji repertoar dobro znaju zagrebački trendseteri koji vole urbanu domaću glazbu.

U srijedu su RougeMarinu, između ostalih, uživali TV voditelji Joško Lokas i Barbara Kolar, modni dizajner Aleksandar Šekuljica, poduzetnica i osnivačica portala Journal Iva Radić, estetski liječnici Nikola Milojević i doc.dr.sc. Ljiljana Hlupić, stilistica Iva Gradišer, Jelena Orešković, Martina Matušin, Kristina Radić i brojni drugi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije