Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠENO MIRENJE

Radnicima veće plaće, građanima poskupljenja: Čeka se rast cijena parkiranja, vode i javnog prijevoza

31.01.2023.
u 21:33

Nakon sastanka koji je potrajao neočekivano dugo do kasnih večernjih sati između uprave Holdinga i sindikata postignut je dogovor oko novih kolektivnih ugovora, potvrdio je to za Večernji list predsjednik Sindikata komunalnih djelatnosti Zdravko Stoilković

Komentara 19

DU
Deleted user
21:46 31.01.2023.

Dakle, tako bi i moja baba mogla biti gradonačelnik.

DU
Deleted user
23:02 31.01.2023.

Grad je odvratno prljav,na perifernim djelovima grada ulice nisu pometene od prošle godine. Jelke stoje na sabirnim mjestima još ih se nisu udostojali odvesti. Smetlar ss završenom osnovnom ili bez škole će sad imati veću plaću od patronažnih sestara kojee su uz osnovnu školu morale završiti i srednju u tajanju pet godina i prvostupništvo u tajanju tri godine.,ukupno 16 godina školovanja. Prvostupnik fizioterapeut će također imati manju plaću od smetlara. Kako to da su šutjeli k'o pi.de kad je Banditić bio na vlasti?

PA
papiribica
22:43 31.01.2023.

Kad su izbori u Zagrebu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije