Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad tlaka

Pukao glavni cjevovod turopoljskog prstena

cjev
Foto: Petar Glebov/PIXSEL, ilustracija
17.01.2014.
u 16:31

Kvar je uočio operativni centar vodocrpilišta nakon što je u cjevovodu pao tlak

Na trasi Petrovina-Kušanec došlo je do puknuća glavnog cjevovoda turopoljskog prstena. Kvar je uočio operativni centar vodocrpilišta nakon što je u cjevovodu pao tlak. Djelatnici VG Vodoopskrbe zatim su trebali locirati puknuće što su i uspjeli pomoću posebne aparature, piše portal kronikevg.com.

-  Imamo posebnu ekipu koja se bavi otkrivanjem puknuća. Oni su i pronašli ovu lokaciju što bi inače nama bila nemoguća misija jer cijevi se nalaze u zemlji na dva metra dubine. Kolega sada bagerom vrši iskop. Kada pronađemo rupu na cijevi sanirat ćemo je na licu mjesta  -  rekao nam je na terenu jedan od trojice djelatnika VG Vodoopskrbe.

Iako voda zbog sanacije trenutačno ne prolazi trasom glavnog cjevovoda Petrovina-Kušanec, mještani dijela Velike Gorice, Mraclina, Okuja, Buševca i Vukovine bez vode nisu ostali jer ona im sada stiže drugom trasom turopoljskog prstena.

>> Novi Zagreb bez grijanja i tople vode u Novu godinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije