Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRG FRANCUSKE REPUBLIKE

VIDEO Završen prosvjed u centru Zagreba: 'Ne dajte se poniziti. Narod koji spava budi se u tuđoj državi'

Zagreb: Prosvjed protiv epidemioloških mjera i covid potvrda na Trgu Francuske Republike
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
18.12.2021.
u 15:56

Prosvjednici su se prije dolaska na Trg okupili ispred Remetinca gdje su transparentima i zvižducima tražili puštanje Franciškovića iz zatvora

Nakon prosvjedovanja ispred zagrebačkog zatvora u Remetincu, brojni građani nastavili su prosvjedovati protiv COVID mjera na Trgu Francuske republike. Prosvjednici su stigli na Trg kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog cjepiva, epidemioloških mjera Stožera te privođenja njihovog organizatora prosvjeda na Markom trgu Marka Franciškovića. Razišli su se nešto iza 17 sati. 

Jedan od prosvjednika držao je govor. "Predajemo danas kaznenu prijavu zločina protiv čovječnosti i terorizam. Pokrećemo arbitražni sud. Ja nisam politički opredijeljen. Ti ljudi se ne bore za narod nego za svoje g.....e", kazao je prosvjednik.

"Građani, vi narode, ne dajte se poniziti. Kada je to politika promijenila naše mišljenje da ste vi kmetovi, a oni vladaju vama. Dakle pošteni Hrvati, vi poniženi narode ako ne stanemo u obranu svojih života neće biti ni vaše djece. Narod koji spava budi se u tuđoj državi", kazao je, 

Na Trg je stigla i policija, a doznajemo kako ni ovaj prosvjed, kao ni prijašnji, nije prijavljen

Podsjetimo, prosvjednici su se prije dolaska na Trg okupili ispred Remetinca gdje su transparentima i zvižducima tražili puštanje Franciškovića iz zatvora te zatvaranje ministara Beroša i Božinovića. Kazali su kako neće dopustiti da se cijepe njihova djeca te da ih se ugnjetava. 

VIDEO Prosvjednici su ranije bili pred Remetincem gdje su podržali Franciškovića

Komentara 40

TA
TakacMakac
22:11 18.12.2021.

Nije nikakva tajna da je cca 0,4 % svjetske populacije retardirano. S obzirom da Zagreb ima 800.000 stanovnika, ocekivao sam puno vise prosvjednika

DU
Deleted user
17:41 18.12.2021.

Izgleda da veliki dio ovog naroda već dugo spava!

BI
bikica7
18:06 18.12.2021.

Gle, HDZSDPSDSSHNSHSLS i ostali izrod drukaju za diktaturu i totalitarizam. E, moji branitelji za koga ste položili svoje živote ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije