Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJEDI U BJELOVARU

Uhićen jer je liječnici nakon prosvjeda prijetio na društvenoj mreži

Facebook
16.12.2021.
u 23:10

Kriminalističko istraživanje se provodi u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru

Situacija nakon prosvjeda ispred bjelovarskog Zavoda za javno zdravstvo se ne smiruje. Nakon što je policija pokrenula istraživanje vezano uz organizaciju prosvjeda koji nije bio najavljen, kao i neprikladno ponašanje prosvjednika, danas je stigla nova vijest.

Naime, iz policije javljaju da je 44-godišnjak uhićen zbog sumnje da je počinio prijetnju na štetu liječnice. Riječ je o komentarima na video jedne od prosvjednice gdje optuženi spominje vješanje liječnice koja je prolazila pored njih.

Priopćenje PU bjelovarsko-bilogorske prenosimo u potpunosti. 

''Policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske provode kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje da je 9. prosinca ove godine nakon prosvjeda građana protiv aktualnih mjera protiv pandemije COVID-19, putem društvene mreže počinio kazneno djelo prijetnje na štetu liječnice.

Kriminalističko istraživanje se provodi u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru.

Policijski službenici su osumnjičenog uhitili te će ga nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja u zakonskom roku predati  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru'', napisali su.

>> VIDEO Evo što se sve stavlja na teret osumnjičenom kutinskom gradonačelniku Zlatku Babiću i još trojici

Komentara 13

ZA
zagi101
00:17 17.12.2021.

opaliti dobro po džepu pa da vidiš kak budu drugi dobro promislili jel budu prijetili?! inače za prijetnju smrću je predviđena zatvorska kazna, tak da ovi koji prijete nek dobro promisle

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:53 16.12.2021.

Ljudi nisu svjesni koju težinu imaju izgovorene i napisane riječi, pa je pohvalna brza reakcija policije. Da su barem tako brze i druge institucije, kao naprimjer u slučaju Kutine.

DU
Deleted user
23:30 16.12.2021.

Dobro ga kaznite za prijetnje, takve stvari se konačno moraju zaustaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije