Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na 45 dana

Privremeno se ukida jedna autobusna linija

Zagreb: Obnovljeno okretište Črnomerec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
20.07.2021.
u 15:26

Autobusi linije 143 će koristiti sva usputna stajališta, a privremeno će biti uspostavljeno i stajalište Borčec u zoni raskrižja Ulica Borčec i Teškovec, u smjeru Vrapčanske aleje.

Zbog rekonstrukcije Ulice Zelena magistrala, autobusna linija 130 (Črnomerec – Borčec) bit će privremeno ukinuta od sutra pa narednih 45 dana.

"Kako bismo putnicima osigurali kvalitetnu prometnu povezanost, istovremeno će linija 143 (Vrapčanska aleja – Orešje) biti produžena do Borčeca te će prometovati trasom: Vrapčanska aleja – redovnom trasom do autobusnog stajališta „Orešje 47 c“ – (lijevo) Ulica Orešje – (lijevo) Ulica Borčec do raskrižja sa Ulicom Rušiščak gdje će biti početno krajnje stajalište", kažu iz ZET-a.

Autobusi linije 143 će koristiti sva usputna stajališta, a privremeno će biti uspostavljeno i stajalište Borčec u zoni raskrižja Ulica Borčec i Teškovec, u smjeru Vrapčanske aleje.

Ključne riječi

Komentara 1

EP
Epil
19:56 20.07.2021.

A kakve veze sa ovim clankom ima linija 172 Zapresic?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije