Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praznik u Maksimiru

Podijeljen grah uz bubnjeve prosvjednika

Praznik rada u Maksimiru (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
Autor
Sonja Hoffman
01.05.2011.
u 16:58

20-ak fejsbukovaca nije omelo građane u besplatnoj gozbi, a tražili su ostavku Vlade

Unatoč oblacima koji su se jučer nadvili nad gradom, Zagrepčani nisu propustili svratiti u Maksimir na prvomajsku porciju graha. Kao i svake godine, Grad je za izletnike pripremio oko 40 tisuća porcija.  
– Zagreb živi dvostruko bolje od ostatka Hrvatske, a trudit ćemo se da tako i ostane – rekao je gradonačelnik Milan Bandić netom prije nego što je zasukao rukave i pomogao dijeliti grah okupljenom mnoštvu.
Ponovio je i da u ekonomskoj krizi treba voditi računa o socijalnoj jednakosti te da oni koji imaju više moraju i izdvajati više, dok onima koji nemaju treba na svaki način pomoći. Iako nije bio na središnjoj proslavi, gradski je SDP na samom ulazu u Maksimir podijelio građanima karanfile, a nešto prije podneva parkom je protutnjila i povorka od 20-ak fejsbukovaca glasno pozivajući Vladu na odlazak. Bilo je tu i nekoliko onih s prekriženim zastavama Europske unije koji su izražavali neslaganje s ulaskom Hrvatske u EU.

Komentara 9

DW
dr.who
07:02 02.05.2011.

39 999 podjeljeno penzićima i ona jedna porcija za samog Bandi(t)ća.Evo može biti miran...Kupio je HSS,sada i penziće i mirno može u kampanju...

Avatar nekakav
nekakav
12:09 02.05.2011.

u cijeloj zemlji je izostala proslava. ne radi nedjelje. radi ljudi. nakon niza prosvjeda, ljudi su počeli izjegavati okupljanja. što je i bio cilj svim tim prosvjedima. sad bar znamo u čijoj su bili režiji!

Avatar bakunjin
bakunjin
18:17 01.05.2011.

Dragi sugrađani i šire, vi ste najbolje dresirane ovce na kugli zemaljskoj. Čestitke! Ne samo da će vas oguliti do gole kože, nego će biti i juhe od ovčetine. Dobar vam tek i prijatno uz grah koji ste ionako sami platili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije