Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od petka

Počinje isplata pomoći zagrebačkim umirovljenicima

umirovljenik
Željko Mršić/PIXSELL
18.07.2013.
u 11:14

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, na adresi Nova cesta 1.

Od sutra počinje isplata pomoći zagrebačkim umirovoljenicima. Riječ je o pomoći koju isplaćuje Grad Zagreb, a za one umirovljenike koji žive s 1500 kuna ili manje mjesečno. 

Pravo na novčanu pomoć ostvaruju umirovljenici koji su državljani Republike Hrvatske, a koji prije podnošenja zahtjeva prebivaju na području Grada Zagreba najmanje pet godina neprekidno. 

Pomoć u iznosu od 400 kuna primit će umirovljenici čija su primanja ispod 900 kuna. 300 kuna rezervirano je za one s primanjima do 1200 kuna, a 200 kuna primit će umirovljenici čija su primanja od 1201 do 1500 kuna. 

Nakon toga nema retrogradne isplate pomoći za navedeni mjesec. 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, na adresi Nova cesta 1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije