Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studio u Tvornici

Pink studio u Tvornici kulture - drugi pokušaj

Pink Studio
PINK STUDIO/facebook
07.03.2013.
u 12:06

Koncertom u Tvornici kulture Pink studio najavljuje svoju koncertnu sezonu i predstavlja novi singl "Oko mene (večeras me odvedi van)" sa svog drugog studijskog albuma.

Članovi popularnog power pop sastava Pink Studio sasvim su sigurno zadnja dva mjeseca prizivali proljeće pjevušeći refren svog najvećeg hita s prvog albuma "Jutro poslije". Refren su, naravno, pjevali snijegu zbog kojeg su morali otkazati svoj prvi ovogodišnji koncert u Tvornici kulture.

Čini se da im je prizivanje proljeća uspjelo jer snijega danas na vidiku nema, tako da će večeras napokon započeti svoju koncertnu sezonu kako su zamislili – u intimnoj atmosferi malog pogona Tvornice kulture.

Skupina je krajem prošle godine izdala svoj drugi album "Pink Studio" s kojeg već imaju nekoliko hitova, a na večerašnjem koncertu publici će predstaviti peti singl "Oko mene (večeras me odvedi van)"

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 25 kn u pretprodaji (35 kn na dan koncerta) na blagajni Tvornice kulture, a svi koji još uvijek imaju kupljene ulaznice za prethodno otkazani zagrebački koncert, mogu ih iskoristiti večeras. Koncert počinje u 21 sat.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije