Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera u petak

Opet Roberta - Preoblikovanje emotivnog doživljaja

roberta milevoj
Goran Stanzl/PIXSELL
13.03.2013.
u 13:59

Ulaznice se mogu rezervirati putem maila, ulaznice@plesnicentar.info ili na broj 01/483-3083, po cijeni od 40 kuna, a studenti, umirovljenici, plesaci i polaznici tečajeva u ZPC-u za 25.

Premijera plesne predstave \"Opet Roberta\", Roberte Milevoj u Zagrebačkom plesnom centru Opet Roberta izvesti će se u petak 15. ožujka s početkom u 20 h, a repriznu izvedbu možete pogledati već sutradan u isto vrijeme.

Predstava koja istražuje mogućnosti preoblikovanja emotivnog doživljaja prirodnog prostora u umjetnom prostoru izvedbe jednim je dijelom inspirirana plesnim filmom Contrada koji je nastao u suradnji s redateljem Matijom Debeljuhom.

- Htjela sam usporediti dva iskustva. Kako promatrati osobni doživljaj prirode u koreografskom smislu, kako obraditi ono prirodno u performativnom smislu - kazala je Roberta Milevoj, koja potpisuje koreografiju i izvedbu predstave.

Ulaznice se mogu rezervirati putem maila, ulaznice@plesnicentar.info ili na broj 01/483-3083, po cijeni od 40 kuna, a studenti, umirovljenici, plesaci i polaznici tečajeva u ZPC-u za 25.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije