Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVE STRANE

Opet pucaju cijevi! Ovaj puta bez vode dio Brezovice, Markuševca i Šestina

ILUSTRACIJA
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
27.12.2021.
u 10:00

U Zagrebu, čini se cijevi pucaju kao kokice. Naime, ovo je već četvrti put ovaj mjesec da je pukla vodovodna ili vrelovodna cijev.

Zbog puknuća vodovodne cijevi, bez vode je dio potrošača u V. odvojku Grančarske ulice u Brezovici, diijelu ulice Šestinski prilaz na Šestinama i Ulici Vida Ročića s okolnim ulicama u Markuševcu

Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama, poručuju iz Zagrebačkog Holdinga.

Četvrti put u mjesec dana

U Zagrebu, čini se cijevi pucaju kao kokice. Naime, ovo je već četvrti put ovaj mjesec da je pukla vodovodna ili vrelovodna cijev.

Prije samo pet dana bez vode su ostali stanovnici Voltinog, Bukovca i Brestja. 

08.12.2021., Zagreb - Na krizanju Savske i Vukovarske ulice doslo do puknuca vodovodne cijevi. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

Prije osam dana bez grijanja je ostao zapadni dio grada, a prije točno tri tjedna na križanju Savske i Vukovarske je pukla cijev i tada su stanovnici Trešnjevke ostali bez vode.

Ne treba niti spominjati višestruko pucanje cijevi na Selskoj koje je izvazvalo kao u opskrbi, ali i prometu.

28.09.2021., Zagreb - Fotografija iz zraka raskrizja Selske ulice i Bastijanove ulice gdje je doslo do puknuca vodovodne cijevi i izlijevanja vece kolicine vode. r"nPhoto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

I sam gradonačelnik Tomislav Tomašević više je puta isticao kako je svjestan problema istjecanja i gubitka i do 50% pitke vode kroz sustav vodoopskrbe u Zagrebu te je naglasio to kao jedan od svojih prioriteta u mandatu.

>> Pogledajte: Skandal na Kutiji šibica!

Ključne riječi

Komentara 3

MK
MKGRA
13:58 27.12.2021.

Nema dana da u nekom kvaru ZG ne pukne vodovodna cijev

MA
majstorsmora
10:40 27.12.2021.

To on "dela" ispod zemlje...

ST
Stipan
10:32 27.12.2021.

Duh Milanov .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije