Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Yes Feel Good

Novi festival hrane od srijede na Strossmayerovom trgu

14.09.2020.
u 23:03

Fina cuga i kopa te izvrsna glazba očekuju posjetitelje Yess Feel good Festivala od 16. do 27. rujna

Oduvijek ste željeli ispeći svoj kukuruz na vatrici ili možda marshmallow? Zagristi u yesenski sočni topli kolač i zaplesati pod vedrim nebom? Yes! Vježbati jogu pod krošnjom,  nazdraviti novoj yesenskoj vibri & poželjeti dobrodošlicu novim bojama i mirisima? Ako je vaš odgovor potvrdan, dobrodošli ste na Yess Feel Good festival koji organizira agencija Kokoš ili jaje. 

Održat će se od 16. do 27. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27.09. održat će se Yes Feel good festival, a želja mu je širiti pozitivu i dobar osjećaj. YES je ogrnut yesenskim plaštem i dovodi yesenske specijalitete koje još kušali niste, a rado biste.

Već dobro nam poznati Đurina Hiža, Cheese Bar by Rene Bakalović, Mangosta, Gingle Bells i Marin Nekić s yesenskim vrtom & smokerom & cocktailima  pridružit će se u širenju feel good osjećaja, a priprema se i nekoliko gastro iznenađenja.

 Izvrsni  DJ-i i glazbene maheri kao što su Tomo in der Mühlen, Ozren Kanceljak, Stanko Bondža, Felver, a Pepi Jogarde pripremaju 24.rujna i posebno ludi tulum Pozdrav ljetu. 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije