Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susjed na susjeda

'Ne antenama! Zar ćete prodati zdravlje svoje djece?'

Antene rudeš (1)
Foto: Stjepan Bubalo/VLM
1/5
20.10.2013.
u 17:14

Stanari zgrade na broju 5 O htjeli su postaviti antene i tako popraviti svoj budžet, dok su susjedi s broja 5 prosvjedovali

Transparenti na balkonima stanara zgradi u Pavlenskom putu na broju 5 i dva prosvjeda bili su dovoljni da njihovi susjedi u na broju 5 O odustanu od prikupljanja potpisa kojima bi u konačnici dozvolili teleoperaterima postavljanje tri antene na vrhu zgrade. 

"Antene su osobni interes pojedinaca, a ne suvlasnika', 'ukoliko ih postavite ozračit ćete naselje, smanjiti vrijednost stanova i ugroziti zdravlje' 'antene su tihi ubojice, susjedi, ne ubijajte našu djecu ' samo je dio poruka kojima su stanari okolnih zgrada upozoravali stanare zgrade koji su htjeli poboljšati proračun zgrade dozvolom da se na krov postave antene. 

- Dobili smo informaciju da su stanari odustali od prikupljanja potpisa i da odustaju od postavljanja antene – kazao je Miodrag Popović, jedan od organizatora pobune protiv antena. Informaciju od susjeda dobili su danas oko podne dok su se prosvjednici počeli okupljati ispred njihove zgrade kako bi ih još jednom zamolili većinu stanara te zgrade da ne potpišu suglasnost. 

- Nemamo razloga više prosvjedovati, no ako se pokaže da je prekid samo privremen, nastavit ćemo s našim akcijama – kazao je Popović koji je kazao kako su im se trebali pridružiti i stanovnici Vrbana koji su dobili svoju bitku pa su antene s Centra Point skinute nakon njihovih akcija.

>>Pobuna stanara: Sulejman Veličanstveni za vas je mala beba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije