Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Nasilnik terorizira Trešnjevku: 'Prijeti klanjem i silovanjem, urla da smo četnici i ustaše...'

Susjedi kažu da živi od prodaje droge. Otac mu je nekada bio jedan od krupnijih zagrebačkih kamatara. - Mislim da je psihički bolestan. Nitko normalan se ne može tako ponašati - kaže jedan susjed.
19. kolovoza 2019. u 10:23 45 komentara 16330 prikaza
Ilustracija
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Više stanovnika zagrebačke Trešnjevke žali se u nekoliko grupa na Facebooku na jednog registriranog nasilnika kojem navodno ni policija ne može stati na kraj, a koji im je, tvrde, život pretvorio u noćnu moru, piše Zagreb.info.

Ella Dvornik #spasime Ella Dvornik: Zlostavljao me, a kasnije se ispričavao mojoj mami

Nasilnik je poznat po nadimku El Padre, a neki aktivisti s Trešnjevke kažu da je on tempirana bomba te da očito uživa nečiju zaštitu.

- Ne znate više kako će izgledati dan. Hoće li vas samo psovati, ili će razbijati, prijetiti klanjem i silovanjem. Urla na nas da smo četnici, balije i ustaše, kako ga okrene. Bojimo se izlaziti u park gdje šeće svoje pse. U strahu su i roditelji s djecom, a što je najgore, svi su se počeli bojati prijavljivati ga policiji, jer policajci tvrde da tu ništa ne mogu. Samo porazgovaraju s njim, skupe izjave i onda opet sve krene po starom - kaže jedna uplašena susjeda.

Vlatka Pokos BEZ DLAKE NA JEZIKU Vlatka Pokos: 'Štiti se tatin sinek, dotakli smo dno kao društvo'

Druga susjeda kaže da su imali mira dok je bio u zatvoru, gdje je završio nakon što je registarskom pločicom auta navodno pretukao djevojku. Prema neslužbenim saznanjima "El Padre" je prijavljen dvadesetak puta, podignute su i prijave, no jedan policajac kaže da je problem u pravosuđu koje svaki slučaj tretira zasebno. El Padre nije odgovarao na upite preko Facebooka.

Susjedi kažu da živi od prodaje droge. Otac mu je nekada bio jedan od krupnijih zagrebačkih kamatara.

- Mislim da je psihički bolestan. Nitko normalan se ne može tako ponašati - kaže jedan susjed.

Algebra
PRIJAVE TRAJU
Kako do 10.000 eura? Dovoljna vam je odlična ideja za startup