Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako mu stati na kraj

Nasilnik terorizira Trešnjevku: 'Prijeti klanjem i silovanjem, urla da smo četnici i ustaše...'

Ilustracija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
19.08.2019.
u 10:23

Susjedi kažu da živi od prodaje droge. Otac mu je nekada bio jedan od krupnijih zagrebačkih kamatara. - Mislim da je psihički bolestan. Nitko normalan se ne može tako ponašati - kaže jedan susjed.

Više stanovnika zagrebačke Trešnjevke žali se u nekoliko grupa na Facebooku na jednog registriranog nasilnika kojem navodno ni policija ne može stati na kraj, a koji im je, tvrde, život pretvorio u noćnu moru, piše Zagreb.info.

Nasilnik je poznat po nadimku El Padre, a neki aktivisti s Trešnjevke kažu da je on tempirana bomba te da očito uživa nečiju zaštitu.

- Ne znate više kako će izgledati dan. Hoće li vas samo psovati, ili će razbijati, prijetiti klanjem i silovanjem. Urla na nas da smo četnici, balije i ustaše, kako ga okrene. Bojimo se izlaziti u park gdje šeće svoje pse. U strahu su i roditelji s djecom, a što je najgore, svi su se počeli bojati prijavljivati ga policiji, jer policajci tvrde da tu ništa ne mogu. Samo porazgovaraju s njim, skupe izjave i onda opet sve krene po starom - kaže jedna uplašena susjeda.

Druga susjeda kaže da su imali mira dok je bio u zatvoru, gdje je završio nakon što je registarskom pločicom auta navodno pretukao djevojku. Prema neslužbenim saznanjima "El Padre" je prijavljen dvadesetak puta, podignute su i prijave, no jedan policajac kaže da je problem u pravosuđu koje svaki slučaj tretira zasebno. El Padre nije odgovarao na upite preko Facebooka.

Susjedi kažu da živi od prodaje droge. Otac mu je nekada bio jedan od krupnijih zagrebačkih kamatara.

- Mislim da je psihički bolestan. Nitko normalan se ne može tako ponašati - kaže jedan susjed.

Ključne riječi

Komentara 45

ZB
Zoki-Bijela
10:42 19.08.2019.

Pa napisite ciji je sinek

VO
vorda400
10:43 19.08.2019.

Hahaha i ustaše i četnici su mu neprijatelji neki novi tip

KC
Kcro
10:44 19.08.2019.

Kakav el padre jeste vi normalni? kaj ne napisete kak se zove? Kaj je najjaci na svijetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije