Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Livada dobrote

'Potrebitima najviše pomažu oni koji imaju najmanje'

Livada dobrote
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
28.12.2014.
u 09:00

Humanitarna akcija pokrenuta za Prihvatilište za beskućnike u Velikoj Kosnici održava se već pet godina.

Kada mu je prije pet godina na vrata pokucala djevojčica koja je prosila, Renato Đošić Renman odlučio je učiniti nešto kako bi pomogao svojim sugrađanima te je pokrenuo humanitarnu akciju Livada dobrote.

Na Facebooku je napisao status da će iduće jutro stajati na livadi ispred Mamutice u Travnom te prikupljati hranu i odjeću za beskućnike. Više od 2,5 tona robe i 1,5 tone hrane prikupljeno je već prve godine kada se vođenju akcije pridružio i Marko Deša koji je znao da želi redovito pomagati potrebitima.

- Iznenadio nas je odaziv, ali drago nam je da su ljudi prepoznali našu želju da pomognemo drugima - objašnjava humanitarni dvojac čija je akcija već postala tradicionalna, pa tako su tako stanari Mamutice, ali i građani cijelog Zagreba jučer, po peti put, na livadu donosili stvari za štićenika Prihvatilište za beskućnike u Velikoj Kosnici

- Najviše daju oni koji imaju najmanje. Kada se i ostali uključe, moći ćemo uistinu pomoći - poručili su Renato Đošić Renman i Marko Deša.

Komentara 1

MA
majusko
10:59 28.12.2014.

Pa nebu valjda Bozanoc pomagao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije