Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rektorova nagrada

Rektorova nagrada i za okus repičinog ulja i električni romobil

Rektorova nagrada
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
18.06.2014.
u 09:00

Od 215 pristiglih radova, jučer je nagrađeno njih 102, a 18 projekata dobilo je i posebne Rektorove nagrade za izuzetna studentska ostvarenja

Može li repičino ulje imati okus po orašastim plodovima, Električni romobil, Pomaže li Europa u integraciju Roma u Hrvatskoj, samo su neki od naziva studentskih istraživačkih radova koji su ove godine osvojiti Rektorovu nagradu. Od 215 pristiglih radova, jučer je nagrađeno njih 102, a 18 projekata dobilo je i posebne Rektorove nagrade za izuzetna studentska ostvarenja.

- Ovo je samo prva točka u životopisu na putu u istraživačkom radu ovih mladih ljudi - istaknuo je rektor Sveučilišta u Zagrebu, Aleksa Bjeliš. Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Unskoj do 24. lipnja može se razgledati izložba postera nagrađenih radova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije