Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kic i forum

Na velika platna vraćaju se kultni filmovi: Gledat će se 'Terminator', ali i 'Veliki Lebowski'

storyeditor/2024-04-08/Terminator_2_Sudnji_dan.jpg
Foto: Tuškanac u gostima
1/9
09.04.2024.
u 09:00

"Tuškanac u gostima" prikazuje ciklus "Filmovi koje volite", a pridružuju se i "Kultni nastavci" pa će se gledati i "Pobješnjeli Max", "Kum", "Kosa"...

Popularni ciklus "Filmovi koji volite" i dalje se u sklopu programa "Tuškanac u gostima" prikazuje u kinu Forum i Kulturno-informativnom centru, a pridružuje mu se i serijal nazvan "Kultni nastavci".

Večeras je upravo u tom segmentu na repertoaru Foruma u 20 sati postapokaliptična akcijska pustolovina "Pobješnjeli Max 2: Cestovni ratnik" s tada dvadesetpetogodišnjim Melom Gibsonom, a u četvrtak se može gledati nastavak znanstvenofantastičnog klasika "Terminator" s podnaslovom "Sudnji dani", koji je, osim po Arnoldu Schwarzeneggeru, poznat i po ulozi Linde Hamilton.

VEZANI ČLANCI: 

KIC će pak u petak ugostiti "Velikog Lebowskog", legendarni film braće Joela i Ethana Coena, a u subotu će platno prepustiti karizmatičnoj družini hipija iz mjuzikla "Kosa" redatelja Miloša Formana. Sljedećega tjedna prikazivat će se i horor "Zla smrt 2" te uspješnica "Rekvijem za snove", ali i prva dva dijela kultne trilogije "Kum" o mafijaškoj obitelji Corleone, koju potpisuje Francis Ford Coppola.

Raspored svih projekcija dostupan je na stranicama Tuškanca, a mjesto se može osigurati putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni kina domaćina sat prije početka projekcije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije